Den norske høsten kan by på både solfylte dager der sneakers er det perfekte skovalget, og regnfulle uker der kun støvler er bra nok. Vi har derfor valgt et bredt spekter av sko som kan passe denne lunefulle sesongen.

Her er skoene du kan satse på denne høsten:

Polo Ralph Lauren

Klassiske sneakers i deilig semsket skinn og med gummisåle.

Skoene koster 1099 kroner og du finner de her.

Hunter Boots

Det populære britiske varemerket har siden 1856 designet skotøy som beskytter mot vær og vind. Denne skomodellen er produsert i slitesterk gummiblanding som gjør de perfekte for regnfulle høstdager.

Skoene koster 1449 og du finner de her.

Se flere sko til høsten her!

Gregers

Klassiske chelsea-boots til den kommende sesongen. Sko som dette vil kunne brukes år etter år om du behandler de riktig.

Skomodellen fra Gregers koster 1799 kroner og du finner de her.

Selected Homme

Kule boots som funker like godt i hverdagen som på tur.

Skoene finner du 1999 kroner her.

Jean Paul

Lette sneakers i fine høstfarger til både jobb og hverdag. Sneakers kan vi bruke så lenge snøen ikke faller, så forhåpentligvis er det lenge til fortsatt.

Skoene koster 699 kroner her.

Jean Paul

Modellen med navnet Mondi er laget i semsket skinn og en grov såle som sørger for godt grep. Skomodellen koster 1299 kroner.

New Balance

Ser du etter mørke sneakers som kan funke til din høstgarderobe, bør du ta en ekstra titt på disse. Skoene koster 1399 kroner her.

Loake 1880

Ser du etter kvalitet kan du titte ekstra på disse skoene. Denne tidløse modellen er håndlaget i England. Skoene finner du hos Care of Carl til kroner 3999.

Axel Arigato

Disse skoene er en kombinasjon av skandinavisk minimalisme og japansk zen. De komfortable skoene er lekre i designet og supergode i kvaliteten. De koster 2249 kroner her.

Timberland

Kule boots fra Timberland funker både høst og vinter. Skoene koster 2299 kroner her.

Se flere herresko her.