Selv om vinteren har gjort et comeback, er det ikke lenge igjen til våren. Flere av oss teller ned dager til vi kan kaste vinterjakken og vinterbootsene til fordel for sneakers og lette ytterplagg. Mens du venter kan du gjøre et kupp på superfine sneakers fra Adidas, Puma, Timberland og mange flere.

Sjekk ut hele utvalget i nettbutikken her og husk å bruke rabattkoden SNK25 for å få 25 % rabatt.

Her er noen favoritter til han og henne:

Den klassiske formen og de velkjente stripene gjør denne skoen til en tidløs modell som passer alle. Du får 25% rabatt ved å bruke koden SNK25 her.

Råkule sneakers fra Puma for deg som vil ha en fargerik sko i samlingen. Flere bilder finner du her.

Grand Court-skoene fra Adidas kommer også i sort. Du kupper de til kun 599 kroner her.

Er du glad i basketballstilen, er dette modellen for deg. Dette er retro sneakers inspirert av klassisk popkultur. De er på tilbud hos Get Inspired.

Klikk hjem et par sporty sneaker som passer like godt til hverdagsbruk som lettere fotturer. Husk rabattkoden!

Her finner du flere sneakersnyheter.

Du kan bruke sporty treningsko som sneakers. Modellen Quest 5 fra Nike har kommet i en oppgradert versjon som du nå kan kuppe på tilbud. Sorte sko er ganske praktiske med tanken på vask. Her finner du disse.

En retroinspirert sneaker som mikser ulike materialer som lær og tekstil for å for å gi skoene en kult utseende. Nå kan disse bli dine til 25 % rabatt.

Har du sett så kule? Denne modellen heter Air Extreme 2.0 og er like komfortabel som den er fin på. Sjekk skoene ut her.

Ikke glem rabattkoden.

Rent design og en platåsåle = råfine sneakers til våren. Skoene finnes i flere farger, så her har du valgmuligheter. Det er gøy med et par centimeter ekstra over bakken også. Ikke glem rabattkoden!

Skoen fra Puma har en chunky utforming og et sporty design som vil funke med de fleste antrekk. De finner de på tilbud her.

Hallo, freshe sko! Navnet på skoene passer ypperlig : Standout! Denne modellen fra Steve Madden passer like godt til jeans, dressbukser som til kjoler. Gjør et kupp i dag.

Adidas Postmove SE har et flott design som går med det meste i garderoben. Skoene er i tillegg komfortable og klassiske.

Du finner de her.


Chunky sneakers med fine detaljer i form av materialevalg og farger. Bruk rabattkoden SNK25 så blir prislappen på skoene satt ned til 824 kroner.

Råfine sneakers som finnes i flere herlige fargekombinasjoner. Disse ønsker vi oss til våren!

Se alle modellene her.

Sjekk ut hele utvalget i nettbutikken her!