Hva ønsker hun seg til jul 2019?

Vel, det kan variere, men under finner du tips for julegaver som hun mest sannsynlig kommer til å like, og ikke minst, ha bruk for. Prisen på gavene varierer.

Kaffetrakter fra Smeg:

Totalforbruket av kaffe i Norge 2017 var vanvittige 45 millioner kilo. I Norge elsker vi kaffe med andre ord. Derfor setter man alltid pris på alt som er kaffe-relevant. Denne kule trakteren fra Smeg har all funksjonaliteten en trenger fra en kaffetrakter, men har et av markedets aller kuleste design. Hva mer vil han fra en kaffetrakter?
Klikk her for produktet

Da smaken på en kapsel-espresso aldri når helt opp til en espresso brygget på en originale måten, kan denne maskinen bli en storfavoritt på kjøkkenet. Ser helt eksepsjonell ut og lager nydelig kaffe. Et lite stykke Italia på kjøkkenet går sjeldent galt. Det er verdt å nevne at kafeer kverner kaffen til ønsket grad. Det er med andre ord aldri et problem med å få tak i riktig kaffe.

Klikk her for produktet

En bøtte med Nutella:

Alle elsker Nutella. Her får du hele 3 kilo med flytende glede. Trenger man å si mer?

Monopol Friends Edition:


Det klassiske brettspillet møter den klassiske serien. Svar på spørsmål fra serien og plaser ut Central Perk-sofaer for å kapre områder. Gatene er ersattet med hendeler fra serien, og dette spillet er dømt til å få enhver Friends-fan til å få blod på tann.

Klikk her for produktet

Flott kåpe:

En nydelig kåpe kan aldri slå feil. Denne flotte kåpen i myk ullblanding holder deg både varm og flott. Kåpen kommer i fem forskjellige farger og er nydelig kåpe til under tusen-lappen.

Klikk her for produktet

Smykker:


Hvis diamanter er en kvinnes beste venn, kommer gull på en god andreplass. Et flott smykke går aldri av mote og er i tillegg et potensielt arvestykke. Høyer har mange flotte smykker, blant annet dette kjedet i gull, eller disse øredobbene i sølv.

Klikk her for produktet

Klikk her for produktet

Skinnhansker fra Tiger Of Sweden:


Det går mot kaldere tider, og når gradestokken viser blått så langt øye kan se er hansker noe man alltid har bruk hvert fall. Hvert fall et par som komplimenterer klesstilen kontra ødelegger den. Da vi bor i Norge og vi er relativt sikre på at vi får vinter i år også, vil disse flotte skinnhanskene fra Tiger Of Sweden både holde deg varm og stilig.

Klikk her for produktet

Snug Rug DeLuxe:


På vinteren handler det om å kose seg maksimalt på sofaen. Med denne er det umulig å ikke kose seg. Noen stearinlys, noe varmt i koppen, litt sjokolade (eller en bøtte Nutella) og en Snug Rug. Bare jeg som syntes det høres fortreffelig godt ut?

Klikk her for produktet

Romantisk langhelg:

Dette er egentlig en perfekt gave til både henne, men hva er bedre enn en opplevelse man kan oppleve sammen med han eller hun man elsker mest, og er det romantikk og spennende storby man vil ha, er Firenze i Italia et meget godt alternativ. Firenze er uten tvil et av Italias, om ikke verdens mest romantiske steder. En helg med historisk arkitektur, ekte italienske piazzaer som yrer av liv, god mat og vin, og muligens en middag for to i en gammel vinkjeller. En romantisk weekendtur til Firenze kan fort gjøre deg til en sterk kandidat som årets kjæreste. Under finner du et flott og romantisk hotell med hele fem stjerner til en fornuftig pris. Pakkturer kan også bookes gjennom Expedia.

Klikk her for produktet

Airpods:

Airpods både ser kule ut og er praktiske. Mindre kabler, mindre tull. Gjør seg veldig bra under trening og perfekt hvis man har hendene fulle og fortsatt ta den samtalen.

Klikk her for produktet