Helt siden Douglas ble lagt ned i Norge, har det vært vanskelig å få tak i Too Faced i Norge. Det har ofte endt med dyre pakker sendt fra utlandet og i tillegg kommer diverse avgifter. Hva om vi fortalte deg at du kan handle merket uten å betale noe ekstra?

Hos svenske Sephora har de alle de kjente og populære produktene fra Too Faced, og alle avgifter er inkludert.

Too Faced er et seriøst sminkemerke som vet å ha det gøy - det kan du også se på designet på produktene. Merket er ikke testet på dyr, og kombinerer lekenhet med feminin glamour. Resultatet er innovative og gode produkter.

Her finner du alle produkter fra Too Faced hos Sephora

Populære produkter fra Too Faced

Too Faced Concealer

Konturere, fremhev og skjul ujevnheter med den her multifunksjonelle 4-i-1 concealeren. Den er fuktighetsgivende, lett å blende og heldekkende formelen jevner ut og gir et naturlig dekk.

Her finner du den

Too Faced Bronzer

Fra v. golden cocoa, caramel cocoa, milk chocolate matte og chocolate matte.

Too Faced har skikkelig gode bronzere. Og vet du hva det beste er? De lukter seriøst sjokolade! Her kan du velge mellom en sexy solkysset glød eller en langvarig matte bronzer med 100 % kakaopulver. Uansett hva du velger så får du en farge som lukter like godt som den ser ut.

Her finner du alle bronzere fra Too Faced

Too Faced Highlighter

Denne highlighteren er en nyhet fra Too Faced, men er egentlig en hybrid mellom en blush og en highlighter. Dette skinnende pulveret er fylt med glitrende perler som gir en fantastisk glød når den brukes alene, eller den kan brukes over en blush for en forsterkende effekt.Og en stor bonus: lukter som en vaniljeis med appelsin!

Her finner du den

Too Faced Lip Injection

Too Faced er godt kjent for sine gode leppeprodukter som gir masse (og ekstremt mye) plump. Her kan du bare velge og vrake fra litt plump til maximum plump. Disse gjør virkelig jobben.

Her finner du alle

Too Faced Better Than Sex Mascara

Dette er mascaraen vi elsker! En volumgivende mascara som separerer og dekker hver vippe med en intens svart farge, og gir en utrolig lengde på vippene. Ta på. flere lag for enda mer dramatisk effekt. Et must have til byen!

Her finner du den

Her finner du alle produkter fra Too Faced

Og husk, ingen ekstra avgifter hos sephora.se. Happy Shopping!