Skal du lukte godt, så skal du lukt godt. Her er topp 10 populære parfymer for menn.

1. Dior Fahrenheit

Denne klassiske herreparfymen inntok markedet i 1988, og er blitt stående som en bauta blant herreparfymer siden den tid. I det siste har denne gått litt under radaren for mange.

Her finner du denne

2. Dior Sauvage

Denne parfymen fra Dior nyter stor popularitet, og har tatt åpne landskap med blå himmel og steinete omgivelser som inspirasjonsutgangspunkt for duftbildet.

Her finner du denne

3. Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme

Her finner du denne

4. Taylor of Old Bond Street Cologne

Den tidløse og klassiske duften av sandeltre er et steg tilbake til gentleman-alderen. Sandeltre kan minne om en blanding av vanilje og tropisk treverk, og stråler varme og maskulinitet.

Her finner du denne

Ta også en titt på denne sandeltreparfymen fra Truefitt & Hill.

5. Paco Rabanne Million

Den nå 86 år gamle Paco Rabanne ble populær på 60-tallet som motedesigner. Parfymen kom i 1968. Mannen som først laget smykker for Givenchy, Dior og Balenciaga har sagt at design handler ikke om å forføre, det handler om å sjokkere. Lukten er grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, lær og rav.

Her finner du parfymen

6. Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme

En Armani-klassiker! En tidløs fra selskapet som oppstod i 1975, og begynte å produsere parfymer tidlig på 80-tallet.

Her finner du parfymen

7. Versace Eros

I likhet med en god drink lukter Versace mynte, sitron og grønne epler, som møter tonkabønne, amber og vanilje. Gianni Versace startet selskapet i 1978.

Her finner du parfymen

8. Jean Paul Gaultier Le Male

Franske Gaultier startet sitt moteimperium i 1982. Parfymen kom i 1993. Han var kreativ direktør for Hermès i perioden 2003 til 2010. Lukter vanilje, mint og lavendel.

Her finner du denne

9. Versace Pour Homme

En frisk og klassisk herreduft fra populære Versace.

Her finner du parfymen

10. Versace Dylan Blue

Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette er en aromatisk og sensuell duft, som formidler mannens styrke og karisma på en moderne og frisk måte.

Her finner du denne