Å gjøre gode kupp kan være vrient. Hvor skal du lete? Hva skal du se etter? Vi har gjort jobben for deg, så du skal slippe å se etter den berømte nåla i høystakken.

Her er de beste kjøpene du gjør akkurat denne helgen. Oppdatert fredag 21.oktober.

1. Øl-og vinglass

Christiania Glasmagasin har opptil 30 % rabatt på en mengde varer. Nå kan du sikre deg gode øl-og vinglass som varer i mange år. Sjekk her.

2. Ullklær

GetInspired har 30 % rabatt på alle ullklær. Dette gjelder både herre og dame, og alt fra superundertøy til digge ullgensere. Bruk rabattkode ULL30 og se tilbudet her.

3. Hoka-kupp

Anton Sport har stort salg på populære løpe-og terrengsko fra Hoka. Du kan spare opptil 700 kroner på skoene. Se hele tilbudet her.

4. Bjørkeved

Prisguiden er en uavhengig tjeneste som alltid finner de beste tilbudene. Og hva er vel viktigere enn å sikre seg bjørkeved nå? Her finner du best pris og ved.

5. 1000 ting du ikke trenger å vite

En nyhet i Nettavisen Nettbutikk, og en perfekt gave til den som har alt. I denne boken finner du morsomme og interessante biter av fakta som du egentlig ikke trenger å vite. Nå selges 100 eksemplarer til 199 kr. (Etter at de 100 eksemplarene er solgt er prisen 249 kroner.) Her finner du boken.

6. Dunkåpe

Ellos har 25 % rabatt på jakker, vester og kåper. Og i fjor vinter kunne vi se «alle» vaggende rundt i gigantiske dunkåper. Du trenger aldri å fryse igjen. Her finner du tilbudet.

7. Vest herre

Ellos har også 25 % rabatt til herre på vintertøy. Nå kan du få tak i den kule vesten fra Lyle & Scott på tilbud. Vannavstøtende ytterstoff med gummiert kvalitet. Her kan du se mer.

8. Pappa fikser alt-krus

Klikk hjem farsdagsgaven allerede nå. (Glemt datoen? 13.november er svaret). Nå er det 40 % rabatt på dette kruset her.

9. Lunch-bok

Det er snart farsdag, og hva er vel bedre enn en gave som både er fornuftig (bok framfor skjerm), og morsom? «I sin fjortende bok med humor fra sin populære arbeidslivsserie, serverer Børge Lund postepidemisk og fullvaksinert humor av beste kvalitet for kontor, hjemmekontor og hybridkontor!». Her er boken på tilbud nå.

10. LydplankeSamsung HW-S66B/S67B er en elegant og velspillende TV-lydplanke som gir deg langt bedre lyd enn TV-ens egne høyttaler, skriver HiFi-klubben. Her finner du lydplanken på tilbud.