Kanskje en sexy leke til deg selv eller partneren din kan være med på å gjøre de mørke og kalde desemberkveldene litt bedre?

Nordmenn har kommet ut av skallet sitt og hele bransjen ser en stor etterspørsel etter leketøy, undertøy og annet snadder. Vi tør å ha det litt mer gøy, utforske mer og slippe oss løs. Nå kan du gjøre et kupp eller to og krydre opp hverdag med noen av nordmenns mest likte produktene.

Her er 10 bestselgende produkter du finner på salg hos Amor

1. Erotisk Julekalender 2022

Verdi på over 6000 kroner
Salgspris: 1290 kroner
Spar: 78,5%

Det er lett å forstå hvorfor denne ble revet ut av butikk i 2021!Denne julekalenderen er fylt med godsaker til både han og henne. Kalenderen inneholder:

- 1 x We-Vibe parvibrator

- 12 x sexleketøy

- 4 x tilbehør

- 2 x soft bondage

- 5 x oljer og kremer

Sexolog og parterapeut, Tone Haldorsen, skryter av innholdet i kalenderen.

– Det er veldig god kvalitet på produktene i denne julekalenderen. Jeg kjenner til alle sammen. En stor fordel er at man får prøve mye forskjellig til en ok penge. Sexleketøy koster litt – spesielt av denne kvaliteten, sier Haldorsen.

Tone mener julekalenderen er en perfekt overraskelsesgave til kjæresten sin, men også en fin ting å spleise på. På slutten av måneden sitter dere igjen med pirrende sexleker og tilbehør til en verdi av 6000 kroner!

Et par som har testet kalenderen sier:

- Denne kalenderen var et friskt pust i vårt forhold, hvor vi fikk kjenne på spenningen igjen og fant tilbake til gleden med å være intime. Dette er like mye en kalender for en nybegynner med sexleketøy, som for en med mer erfaring. Her får du litt av alt, noen kjente- og noen mer ukjente og spennende produkter.

Amors julekalenderen er nå superbillig, så det gjelder å være rask. Klikk den hjem i dag!

2. Womanizer – Liberty med duftlys

Verdi: 1164 kroner
Salgspris: 756 kroner
Spar 35%

Alle har hørt om Womanizer, og har du enda ikke skaffet deg den mest kjente vibratoren til kvinner, er det absolutt på tide! Teknologien til Womanizer er utrolig: du får en kontaktløs stimulering der klitoris blir sugd og deretter stimulert av de kontaktløse, pulserende trykkbølgene.Resultatet er en utrolig sterk orgasme!

Womanizer Liberty som har samme teknologi som Womanizer Premium og Classic, men er noe mindre i størrelse og kommer i fem ulike farger. Siden det er Black Week får du et lekkert duftlys med behagelig lukt av hvit te med på kjøpet.

Sjekk tilbudet her!

3. Arcwave Voy Masturbator

Verdi: 890 kroner
Salgspris: 623 kroner
Spar 30%

Gutta skal også kunne kose seg, og Voy lar høyrehånda få en pause. En masturbator som dette skal sørge for at du får en enda kraftigere klimaks! Voy har også et unikt tranghetsjusterende system - yes, du leste riktig. Så her er det mye å glede seg til!

Her finner du tilbudet!

4. The Handy – 1.1 Runkemaskin

Verdi: 1890 kroner
Salgspris: 1417 kroner
Spar 25%

Hightechmasturbatoren The Handy lover helt unike opplevelser og orgasmer. Den ultimate handjobmaskinen klarer å simulerer både oralsex og runking med en myk og trang penishylse. Det morsomme med denne maskinen er at den kan styres av deg eller partneren din som gjør det ekstra sexy.

Sjekk ut tilbudet her!

5. We-Vibe Chorus m/ Tease Me Please Me sokker

Verdi: 2148 kroner
Salgspris: 1499 kroner
Spar 30%

En parvibrator lar dere utforske sammen eller hver for dere. Denne er ypperlig for par som bor langt unna hverandre. Partneren kan faktisk styre vibratoren fra appen uansett hvor i verden han eller hun er. Det er supersexy!

Hvordan funker det? Den slanke delen av vibratoren føres inn i skjeden og stimulerer dermed g-punktet med deilige vibrasjoner. Mannen har likevel plass til å trenge inn og nyte ekstra stimuleringen. Men det er ikke alt! Den tykkere delen av vibratoren stimulerer også klitoris, samtidig som den vibrerer.

Visste du at det er gjort studie på at det å ha sokkene på under samleie øker sannsynligheten for orgasme med hele 30%? Derfor får du også med to par Hotter Sex sokker fra We-Vibe i denne pakkedealen.

Tilbudet finner du her!

6. Womanizer Marilyn Monroe m/Tango bulletvibrator

Verdi: 2189 kroner
Salgspris: 1313 kroner
Spar 40%

Denne pakkedealen bør du ikke gå glipp av. Her får du den lekre Womanizer Marilyn Monroe og en bulletvibrator fra We-Vibe verdt 890 kroner!

Selv om du allerede eier en Womanzier kan det være gøy å skaffe seg en så fin variant som hedrer ikonet Marilyn Monroe. Bulletvibratoren appellerer til kvinner da den er formet som en rosa leppestift og er helt i tråd med Marilyn sin ikoniske stil.

Tango bulletvibrator har 8 kraftige vibrasjoner, er oppladbar, vanntett og opptil 2 timer brukstid. Mye kan skje på 2 timer.

Her kan du titte på tilbudet!

7. Sensuva Varmende Massasjeoljer

Verdi: 229 kroner
Salgspris: 114,50 kroner
Spar 50%

Det finnes mange ulike oljer til mange ulike formål, men det er ekstra romantisk om du går til innkjøp av en varmende massasjeolje med smak av jordbær eller blåbær. Ikke kjøpt alle julekalendergavene enda? Da bør du sjekke ut dette tilbudet.

Her finner du massasjeoljene.

8. Fifty Shades of Grey – Feel It Baby Vibrerende Penisring

Verdi: 219 kroner
Salgspris: 153 kroner
Spar 30%

Det er flere grunner til å prøve en penisring, gutter!

Penisringen skal sitte stramt rundt penis for øke blodstrømmen som resulterer i en for hardere ereksjon, lengre utholdenhet og enda sterkere orgasmer. Du får i tillegg en helt ny opplevelse på grunn av vibrasjonene. Det høres da ikke feil ut? Nå er det jo Cyber Monday og det betyr at sexleketøy som denne er på tilbud. Sjekk ut penisringen her!

9. We-Vibe Nova 2 Rabbit Vibrator m/Tease Me Please Me-sokker

Verdi:1639 kroner
Salgspris: 1147kroner
Spar 30%

The Rabbit - et navn mange kvinner har et forhold til, mye takket være Sex og Singelliv-serien. Benytt deg av Black Friday-tilbudet og kupp rabbitvibratoren Nova 2 i dag! Denne er ikke som alle andre rabbitvibratorer - Nova har en fleksibel klitorisstimulator som tilpasser seg dine bevegelser og er i konstant kontakt med klitoris. Det betyr en sterk og langvarig orgasme! Se tilbudet her!

10. Womanizer Classic Limited Edition komplett pakke

Verdi: 1607 kroner
Salgspris: 1044 kroner
Spar 35%

Det er ekstra deilig å finne pakketilbud som denne. Her får du alt du måtte trenge for å få nyte den bestselgende vibratoren til det fulle! Her får du bestselgeren i tillegg til en glidemiddel og rensespray! Se tilbudet her!