- Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg til Black Week og at nordmenn skulle bli mer lekne, og det har vi klart, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Crazy sexy weekend: Her er det opptil 80 % rabatt

1. Womanizer Duo (35 % rabatt)

- Ingen sexleketøy til kvinner er mer populær enn Womanizer og i dag har du muligheten til å sikre deg toppmodellen til en ellevill pris. Womanizer har en unik teknologi som er så effektfull at den gir orgasmer til kvinner som aldri har opplevd det tidligere, mener Ebbestad og legger til:

- Og de som er mer bortskjemt forteller om orgasmer som ikke kan sammenlignes med det de har opplevd tidligere. Denne stimulerer i tillegg g-punktet med en uvanlig presisjon. Dette er selve oppskriften på de heftigste orgasmene en kvinne kan oppleve. Jeg har aldri i min karriere fått så mye positiv feedback på et produkt, og den fortjener hvert eneste ord.

Her finner du produktet.

2. Arcwave Ion – Womanizer til menn (34 % rabatt)

- Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin. Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

Her finner du Arcwave Ion.

3. Tenga Spinner (40 % rabatt)

- Spinner utnytter mulighetene med nye materialer til å stimulere penis med den kinetiske energien fra din egen hånd. Smart design og intens stimulering – Tenga Spinner anbefales til alle som vil ha bedre sex, bedre oppgradering til hånden finner du ikke.

Her finner du Tenga Spinner.

4. Femmegasm (50 % rabatt)

- Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed. Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

- Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt. I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5, sier Ebbestad.

Her finner du femmegasm

5. We-Vibe Vector+ (25 % rabatt)

- Prostata, også kjent som mannens G-punkt, er for mange et ukjent nytelsesområde. Følelsen av en god prostataorgasme er helt ulikt noe annet, og kombinerer du stimulering av prostata med andre seksuelle aktiviteter kan du oppnå mer intense og langvarige orgasmer. Vector+ fra We-Vibe er en oppgradert versjon av bestselgeren Vector, designet for nybegynnere og erfarne brukere, med et slankt design som glir lett på plass og en tykkere tupp for presis stimulering av prostata. Den medfølgende fjernkontrollen gjør den perfekt for spennende parlek, men er også fantastisk når du koser deg på egen hånd.

Her finner du tilbudet

6. Vibrerende truse (55 % rabatt)

- Ute etter mer spenning i parforholdet? Fjernstyrte vibrerende truser er min absolutte favoritt. Anbefales til par som er ute etter litt mer spice i forholdet.

- Dette er en liten og kraftig vibrator som plasseres i trusen, og så kan man gi fjernkontrollen til partneren. Det er rett og slett et psykisk spill som er opphissende, spennende og som gir en opplevelse dere ikke vil glemme. Secret pleasure byr på en vanvittig kraft, har lang rekkevidde og er svært stillegående.

Her finner du den.

7. Svakom Sam Neo (35 % rabatt)

- Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Svakom Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg, sier Ebbestad.

Her finner du den.

8. Easytoys Pleasure pump m/ G-punktsvibrator (50 % rabatt)

- Tungen skjemmer bort klitoris på nøyaktig den perfekte måten. Etter å ha brukt Easytoys Pleasure pump med G-punktsvibrator, vil du aldri bruke noe annet igjen. Mens pumpen øker blodstrømmen til dine erogene soner, er du sikret en fantastisk sugende stimulering.

Her finner du den

9. We-Vibe Sync Parvibrator (50 % rabatt)

- Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre. We-Vibe Sync stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis - samtidig. Sync er justerbar slik at den passer enda flere, den sitter som støpt selv ved heftig lek. Fløyelsmyk silikon, to kraftige motorer og en fantastisk enkel fjernkontroll gjør forholdet ekstra spennende.

- We-Vibe Sync er laget for bruk mens dere har sex. Den tynneste staven settes inn i skjeden, mens den tykke staven presser mot klitoris. Du kan selv justere vinkelen på din Sync slik at du får den perfekte passformen.

Her finner du den

10. Fifty Shades of Grey – Greedy Girl -singelpakke (45 % rabatt)

- Vi har jobbet lenge for å få det til, og er veldig stolte av å kunne tilby denne kombinasjonen til DEN prisen! Greedy Girl er en testvinnende rabbitvibrator som har vært en kundefavoritt siden den ble lansert. Denne type vibrator er for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest og mest effektiv måte. Greedy Girl stimulerer både klitoris og g-punkt, og er så kraftig at den også stimulerer dypere enn vanlig. Med på kjøpet får du også en trykkbølgevibrator, som et verdens mest populære funksjon akkurat nå, og selvsagt mengder med glidemiddel!

Her finner du pakken