Akkurat nå kan du finne alt fra sporty sneakers og iskremmaskin på tilbud. Du trenger ikke å lete engang - vi har gjort jobben for deg. Her er ukens meget gode dealer du ikke vil gå glipp av. 

Andersson Nødlader

Nå som vi går mot sommerferien, kan det være lurt å investere i en nødlader. Du vet aldri når telefonen plutselig går tom for strøm. Denne testvinneren er nå på tilbud her.

Nike sneakers

Hvorfor ikke gjøre et kupp på klassiske sneakers fra Nike? Hos nettbutikken Get Inspired får du 30 % rabatt på alle sneakers til han og henne. Disse finner du her.

Parfyme Versace

Parfymer kan være dyre, så det er ekstra stas å finne favoritten eller en nykommer til rabattert pris. Sjekk ut denne maskuline parfymen fra Versace her.

Emerio Softis maskin

 17. mai er rett rundt hjørnet og det er sommer om ikke alt for lenge. Hvorfor ikke unne deg en softis maskin, slik at du og barna kan kose dere med noe godt i solen. 

Denne finner du på tilbud her.

Hoka Challenger ATR 6 Wide

Hoka er et av nordmenns mest favoritte merker, og det er god grunn til det. Ders løpesko er både komfortable, stilige og hjelper deg til å ta treningen til et nytt nivå. Nå finner du denne modellen på tilbud hos Anton Sport.

Chair Kit Wide Fit

Dette er en praktisk stoltrekk som beskytter underlaget og kan gjøre liggeunderlaget om til et sitteunderlag med rygg. Smart eller hva? Du finner den på tilbud her.

Joseph Joseph oppvaskstativ

Et oppvaskstativ er ikke noe du går og drømmer om, men en praktisk ting du faktisk har behov for. Denne er fin i designet og smart. Sjekk den ut her.

Osprey sekk

Katari-sekken er den ultimate løsningen når du trenger å holde deg hydrert i kritiske situasjoner, spesielt når du er aktiv i varmt vær. Med en fokusert liste av egenskaper og en ytelsesbasert passform, kan Katari-sekken bevege seg med deg uanstrengt i ulike aktiviteter. Du finner den på tilbud her. 

Sandaler Fort Lauderdale


Har du sett så søte? Disse sandalene kan bli dine til kun 299 kroner. 

Gjør et godt kjøp her.

Severin Elektrisk Fondue

Undertegnede elsker fondue, og det er superstas å kunne inviter gjester på en god fondue. La de velge hvilke ingredienser de vil dyppe i fonduegryten, sett frem masse mat og tilbehør og nyt kvelden. Denne er på tilbud her.