Lørdag 5. november klokken 16:20 er fristen for å være med på V75 med 60 millioner i potten og ca. 34 millioner til en alenevinner (*).

Det er faktisk ikke nødvendig å kunne noe om hest for å prøve seg i kampen om de store pottene til helgen. Man kan nemlig kjøpe en enkel Stalltips-kupong.

Her leveres kupong.

Hva er Stalltips?

Hestespill kan nemlig være like enkelt som Lotto. For å spille Stalltips trenger du bare å velge summen du vil kjøpe for. Det neste er å overføre penger, betale for spillet og så sette seg tilbake og vente på resultatet.

Når spillet er klart får du en SMS, der du kan følge «dine» hester på en oppsummert video vei mot mål (det er faktisk ganske gøy). Har du alle de syv vinnerne på din kupong, kan det bety 34 millioner kroner (*).

Her kan man levere Stalltips-kupong.

V75 lørdag arrangeres på Bjerke Travbane i Oslo lørdag. Spillfrist er klokken 16:20.

To Stalltips-millionærer

Tirsdag 11. oktober kunne to glade spillere konstatere at deres V75 Stalltips-spill gikk inn med syv riktige. Gevinsten ble nesten 220.000 kroner for hver av de to spillerne.

Det er nemlig både store og små gevinster i Stalltips, og i mai skjedde førstnevnte for en spiller fra Fredrikstad. I Østfold gikk en Stalltips-kupong inn med en utbetaling på hele 1,34 millioner kroner. Litt tidligere i år kunne en mann fra Mo i Rana slippe løs jubelen. Han var en av tre norske med syv riktige vinnere i den internasjonale V75-omgangen i Sverige lørdag 6. mars. Mannen hadde spilt V75 Stalltips og kunne juble for en gevinst på nesten 1,4 millioner kroner.

Her leveres Stalltips.

80 år siden publikumsrekorden på Bjerke

En høstdag i 1942, i et Norge under okkupasjon, kom den svenske travstjernen Big Noon på besøk til Bjerke. 24.000 tok den gang turen opp til travbanen for å få med seg den store begivenheten, og en dramatisk og spektakulær oppvisning endte i vill jubel.

Førstkommende lørdag kjøres løpet om «Big Noon»- pokalen, og nye stjerner stiller til start i Oslo. Blant de norsktrente hestene stiller Stoletheshow. Etter seier i årets Nettavisen Oslo Grand Prix, og nylig deltagelse i VM for travhester i New York, blir han manges favoritt. Vil han leve opp til navnet?

Her leveres kupong til Stalltips.