Den 14. februar 2022 er det nok en gang tid for valentinsdagen, og da er det jo ekstra hyggelig om stemningen er på topp hjemme. Legg til rette for kos på valentine, med triksene som vi er helt sikre på at vil gjøre at temperaturen stiger ganske så mange hakk. ❤️‍🔥

Kroppsmaling

Maling er gøy, og kroppsmaling er enda morsommere. Spesielt når det er laget av mørk sjokolade, som denne. Kroppsmalingen har fått navnet High on Love, og kanskje det er nettopp det dere også blir av å prøve dere frem?

Her finner du kroppsmalingen.

Lekkert sengetøy

Det er ingen tvil om at senga frister mer om sengetøyet er innbydende. For å sende tankene i retning deilige hotellsenger foreslår vi dette settet i den beste satengkvaliteten. Er du lysten på å virkelig legge til rette for frekke aktiviteter, kan du ta en titt på dette sorte PVC-lakenet.

Sateng-sengesettet finner du her.

Sikre deg lakenet som tåler alt av moro her.

We-vibe sexleketøy

Det er absolutt ikke bare for solo-lek at det er fint med leketøy, det finnes også masse spennende å velge mellom der ute for par.

En storfavoritt blant mange er We-Vibe, som gir nytelse på flere måter enn én og stimulerer både han og henne. Leketøyet er verdens mest solgte parvibrator, og har nylig blitt oppdatert til å bli enda bedre. Vibratoren kan også styres med app, noe som virkelig legger til rette for mange spennende stunder. 😏

Her finner du We-Vibe Sync, som akkurat nå er på salg.

Les også: Valentine 2022 - gavetips

Frekk, frekkere...

Hva med å utforske din og partnerens frekkere sider? Da kan vi foreslå dette BDSM-gavesettet med litt av hvert dere kan teste ut. En ganske mild samling å starte med, men fortsatt herlig frekk med blant annet bondagetau og pisk.

Her finner du settet.

Det kan også være spennende å slå til med en sex-huske, hvis dere vil ha litt fart og moro til hyggestunden - og ikke minst skape en valentinsdag dere vil huske (pun intended) lenge.

Ta en nærmere titt på sex-huska her.

Undertøyet som øker pulsen

Mens leketøyene over bokstavelig talt kan ta pusten fra deg for en liten stund, er undertøy noe som gjerne får pulsen til å stige betraktelig. 🔥

Denne lekre, røde bh-en fra myMuse er akkurat passe frekk, og vil garantert gjøre partneren din helt vill. Spesielt kombinert med denne råfrekke tangaen. Eller hva med en elegant og akkurat passe avslørende babydoll?

Her finner du det frekke settet. Ps! Dette overlater enda mindre til fantasien.

Babydollen finner du her.

Et stort utvalg svært sexy undertøy kan du ta en titt på her.

For han: freshe, nye boksere

Det er så klart ikke bare hun som kan kle seg i nytt undertøy til valentines, for han er det nye, freshe boksere som gjelder. Det er lite som er mer sexy enn bokserne fra Calvin Klein. Det synes garantert partneren din også.

Boksere fra Calvin Klein finner du her.

Duftlys for den rette atmosfæren

Duftlys høres kanskje så spenstig ut, men levende lys og en behagelig duft skal ikke undervurderes. Spesielt hvis du går for en sexy variant som denne fra Voluspa. Denne vil hun også elske å få i valentinsgave.

Her finner du duftlyset Crisp Champagne.

Forførende parfyme

Apropos gode lukter, så er det absolutt et pluss om dere selv også lukter godt. To parfymer vi liker godt, er Emporio Armani Sì til henne, og DIOR Sauvage Eau de Parfum til han.

Her finner du et stort utvalg deilige parfymer.

Et spill som krydrer sexlivet

Dette spillet heter rett og slett «Lets F*ck Game», så det er lett å skjønne hva det legges opp til her. Dere spinner hjulet, så bestemmer spillet hvilken frekk aktivitet dere skal i gang med.

Her finner du spillet.

Flere spennende spill finner du her.

Gavesett til henne

Er gavesett er perfekt å gi, og hvem har sagt at det må inneholde sjokolade eller hudpleie? Dette spennende settet hjelper dere med å komme i riktig stemning.

Her kan du kjøpe årets valentinsoverraskelse.

Ute etter andre leketøy? Vi digger utvalget til Amor og Nytelse. Begge butikker har salg akkurat nå!