Polo Ralph Lauren har blitt et elsket merke her i Norge. Kombinasjonen av den tidløse og uformelle estetikken fra Amerikas østkyst har åpenbart funnet veien til Nordmenns hjerter. Deres logo i form av en hestepolospiller er kjent verden over og er en indikator på et plagg av høy kvalitet.

Shop vårens favoritter fra Polo Ralph Lauren hos Care of Carl

Nå har våren kommet, og Polo har mange plagg du ikke bør gå glipp av. Årets favoritter er klassiske og passer til de fleste. Disse fra Polo Ralph Lauren er gode kjøp du ikke vil angre på.

Her er våre favoritter

Bestselgende overdel

Denne overdelen er en bestselger akkurat nå, og av god grunn. Her får du svært høy kvalitet i stoffet gjennom pimabomull. Dette plagget blir fort din nye favoritt i klesskapet.

Skaff deg favoritten her.

Stilig blazer

Denne blazeren er produsert i bomull og elastan som skaper et avslappet plagg. Jakken er slankende, har et sporty stiluttrykk og passer godt til hverdagsbruk.

Sjekk den her.

Kledelige dressbukser

Hverdagen får et lite løft av disse som føles som joggebukser, men ser ut som dressbukser. Den perfekte kombinasjonen av komfort og stil.

Få tak i Polo-buksene her.

Fin jakke

En klassisk jakke laget i slitesterk bomullstwill - et troverdig plagg som varer i mange år. Denne ser bra ut over alle typer klær.

Skaff jakken her.

Kule sko

Løpeskoene fra Polo Ralph Lauren sitter bra på føttene og ser kule ut til de fleste plagg. Passer perfekt for deg som vil gå for en sporty look.

Her skaffer du skoene.

Unik klokke

Fullfør looken med denne unike mekaniske klokken produsert i Sveits. Den ikoniske denimbjørnen pryder klokkens sentrum, og denimreimen ser svært stilig ut til enkelte plagg. Reimen kan byttes ut med medfølgende reim i lær for en mer allsidig finish.

Skaff den ikoniske klokken her.

Shop vårens favoritter fra Polo Ralph Lauren her