Det er ingen tvil om at 2020 var et slapt år på flere måter. Vi byttet ut matchende undertøysett med komfortable truser og trange jeans med deilig loungewear. Og sånn kommer det nok til å fortsette en liten stund til. Heldigvis ser vi et skifte allerede nå, og flere av oss ønsker å gi undertøyet den oppmerksomheten den fortjener.

Det er flere trender som ser ut til å dominere bildet i vår. Inspirasjonen er hentet både fra den suksessfulle TV-serien Bridgerton og 90-tallet.

Forresten, undertøy er også et fint gavetips til den våryre dama. Usikker på størrelsen hennes? Sjekk undertøyskuffen.

Forførende farger

Vi forbinder ofte forførende farger med klassiske sort og rødt, men det kan like gjerne være lyse farger som er oppløftende og stimulerende. Det føles godt å ta på seg noe som minner om lysere dager og forførende sommernetter.

- Etter en lang og kald vinter er det undertøy i spreke farger nordmenn er ute etter! Spesielt gult, grønt og lilla har vært populære farger i år, sier daglig leder i MyMuse Maren Smedshammer.

Se alle nyheter hos Mymuse her

Elegant BH i lilla - BH i romantisk grønn farge

Korsetter

Korsetter har fått et stort oppsving i salget etter at TV-serien Bridgerton, som er satt til tidlig 1800-tallet, hadde premiere. Heldigvis trenger de ikke å være så stramme som på 1800-tallet, og de kan også brukes utenpå klærne hvis du vil være ekstra trendy.

Svart korsett hos MyMuse - Blå korsett fra Dolce & Gabbana - Svart korsett fra NA-KD

Enkelt og komfortabelt

Selv om undertøyet gjerne skal være både enkelt og komfortabelt, betyr det ikke at det ikke kan være sexy. Velg et sett med små detaljer som gjør det spesielt. Den nye kolleksjonen til Lene Orvik hos MyMuse stråler komfortabelt og sexy!

- En mer sporty variant som er en blanding av sports-BH og bikini har også vært populært. Disse bralettene gir normal støtte og er utrolig behagelig i hverdagen, sier Smedshammer.

Se kolleksjonen til Lene Orvik her

White Lene Bralette - Zebra Lene Bralette - Se hele kolleksjonen til Lene Orvik her

Sexy undertøysett

I slutten av 2020 så trendsetterne en oppsving i salget av sexy sett. Og det er ingen grunn til å tro at det kommer til å stoppe med det første. Vi lengter etter å kunne pynte oss og føle oss sexy igjen!

- Etter en lang periode med mye tid hjemme kan det være behov for å gi litt romantikk tilbake i forholdet. Da kan en mer spennende variant være populært, sier Smedshammer.

Se sexy undertøysett hos MyMuse her

Undertøy i mint med lekker mesh og netting - Sensuelt sett med åpen BH