Utenfor Haugesund har tre norske karer med lang bakgrunn fra reparasjon av mobiler og elektronikk kommet opp med en genial oppfinnelse.

En smartkabel som gjør ladingen både tryggere og smartere. Det kabelen gjør er å kutte strømmen når batteriet er fulladet. Da slipper du unødvendig slitasje på batteriet, og smart-chipen reduserer brannrisikoen ved lading. Prisen du betaler for sikkerheten, og at batteriet holder lenger betaler seg også i lavere kostnad ved bruk av strøm. Lengre levetid har høy verdi for en mobiltelefon! NB: Husk å kjøpe riktig type.

Her finner du alle ladekabler

Slitesterk kabel vi er stolte av å kunne selge

Den slitesterke ladekabelen finnes både til iPhone og Android som løser utfordringen med å lade mobilen over natten. Noe det ofte kommuniseres rundt at kanskje ikke er det smarteste.

En av de viktigste årsakene til at batteriet blir slitt er at mobilen ligger med ladekabelen i lenge etter at den er full. Da sliter man battericellene, noe disse kablene ikke gjør ved at de stenger strømtilførselen.

Apples batterier blir dyrere

Ifølge tek.no blir det mye dyrere å bytte batterier etter 1. mars 2023. Reparasjonen vil øke med hele 310 kroner, og gjelder alle iPhone-modeller før inneværende iPhone 14-modeller. Det betyr at det blir enda viktigere å ta vare på batteriet man allerede har, og unngå unødvendig slitasje. Det kan Apias' kabel hjelpe med.

Her finner du alle ladekabler

Det har kanskje aldri vært viktigere å støtte nye, lokale bedrifter i Norge og Nettavisen er stolte av å kunne selge denne kabelen i vår nettbutikk.

Som de sier selv:

- Med støtte i forskning, er vårt mål å nå ut til hele verden, og gjøre lading litt tryggere; og litt smartere.

Tryggere lading om natten

- Den patenterte smart-chipen reduserer brannrisikoen ved lading.

Bedre batterilevetid

- Ved å kutte strømmen når batteriet er fulladet, unngår du unødvendig slitasje på batteriet.

Miljøvennlig

- Med plantebasert plastisolasjon og 100% resirkulert innpakking, er dette kanskje verdens mest miljøvennlige ladekabel.

Her finner du alle ladekabler

Slitesterk

Kabelen er laget i flettet nylon. Dette gir en slitesterk kabel med et eksklusivt uttrykk.