Jeg har i en lang periode sett etter en høyttaler til rommet mitt, men ikke funnet noe som tilfredsstiller mine behov. La meg forklare:

Jeg bor midt i Oslo sentrum, og selv om lokasjonen er creme de la creme, har jeg ikke mange kvadratmeter å velte meg rundt på. I tillegg har jeg en del løsøre i form av treningsutstyr og bagger som ikke har noe fast plass, men som ligger rundt på gulvet. Å skulle ha en høyttaler stående i «rotet» har derfor vært uaktuelt, og høyttalerjakten har dessverre latt vente på seg.

Redningen ble derfor dette høyttalerbordet fra vooni.

Dette høyttalerbordet er lite og nett, står stødig, og ser stilig ut uten å gjøre for mye ut av seg. Den fungerer like fint i sofahjørnet på stua, som ved sengekanten på soverommet. I tillegg har bordet skjulte talenter; bordflaten fungerer nemlig som en trådløs lader til mobilen.

Telefonen må for øvrig ligge ganske nøyaktig på midten av bordflaten for å kunne lade. Dersom den blir flyttet på, slutter ladeprosessen.

Den bruker også lengre tid på å lade på denne måten enn ved bruk av ledning, så denne funksjonaliteten er ypperlig om natta når du skal legge telefonen fra deg i flere timer i strekk.

Bordet kommer med en micro USB-port samt standard USB-port, for lading av smarttelefoner via ledning, og denne måten å lade på går mye raskere!

Bordet kan spille av musikk i to-tre timer på fult volum uten å være tilkoblet noe strømkilde.

Hvordan er lyden?

Jeg må innrømme at jeg var ganske skeptisk til hvordan lydkvaliteten kom til å være da jeg bestilte høyttalerbordet. Jeg har erfaring fra høyttalere som skurrer og durer mer enn de spiller rene toner, og hadde derfor ikke store forventninger til høyttalerbordet - i og med at dette primært er et bord og ikke en faktisk høyttaler.

Derfor var det ekstra imponerende at lyden var klar og fin - også når den spilles av med maximum volum. Høyttaleren bidrar til god atmosfære på rommet.

Det eneste jeg finner irriterende med dette bordet er at det er en innebygd stemme som starter med å prate til deg på gebrokken engelsk for å si ifra at høyttaleren skrus på. Deretter legger den om til å bli erkebritisk når den forteller deg at du er tilkoblet.

Et tips er å ikke sovne med Bluetooth på. Da risikerer du å bråvåkne til samme stemmen som forteller deg at høyttaleren er i ferd med å skru seg av... men dersom du sover tungt vil dette ikke ha noe å si for deg.

Jeg anbefaler dette bordet på det sterkeste, her får du et solid bord, en god høyttaler og mobillader i ett og samme produkt.

Du får kjøpt den her.