Tittelen betyr ikke at det er overraskende at en mann vasker dusjen, for her i huset er det nettopp mannen som vasker oftest. Også klær og bilen.

Derfor ble han (37) satt på jobben med å teste: Wibbri-børste til drill i 3-pakning.

Her får du tak i drill

🔍 Hva: Wibbri-børste som festes på drillen din. Kommer med tre ulike børster, som en stor flat børste, en liten flat børste og en rund børste. Passer til de aller fleste trådløse driller. Nylonhår som vasker uten å ripe.

Her finner du den.

🤔 Hvorfor: Formålet er å bruke børstene på steder hvor skitt sitter godt, så du skal slippe å skrubbe. Altså, alt fra i dusjen eller badekaret, på fugene eller for eksempel felgene på bulen.

Og trengs ellers egentlig noen gode argumenter for å kjøpe noe som skal gjøre vaskingen enklere og mer effektivt? Vi mener nei.

✔️ Hvordan: Du fester bare børsten på drillen du har hjemme. Fukter børsten med vann, påfører passende vaskemiddel til formålet og skrur på drillen.

Her finner du den
Her får du tak i drill

Vi testet den store og flate børsten i dusjen:

- Enkel å få på, og vaskingen går kjapt. Der det tidligere var «gult» og fett etter såperester var det enkelt å få vekk. Vask av dusjen gikk på rundt 10 minutter, og veldig enkelt. Praktisk, men børstene passer nok best til vask av for eksempel felger, utemøbler, sykkel - og lignende.

👫 Hvem: Passer for alle. Men selvsagt for dem som vil slippe å bruke svamp og masse krefter for å gnikke og skrubbe på steder som så å si ikke er mulig å få rent.

Vi mener:

+

Svært rimelig produkt

Enkel å montere og bruke

Passer best til felger og store gjenstander

Perfekt gave til den som har alt

Holder det den lover

-

Tungt å holde drill når man vasker

Les mer og finn produktet her
Mangler du drill? Her får du tak i det