Vi har funnet verktøyet som passer perfekt i bilen eller båten. Og generelt: Dersom noe skulle oppstå klarer denne dingsen det aller meste.

Skaff Kelvin hos Coolstuff her.

Det populære redskapet er blitt omtalt i mange internasjonale medier og har fått gode anmeldelser fra verktøyentusiaster verden over. Nå har Coolstuff fått inn verktøyet i nettbutikken.

Kelvin har «en arm» med en avtagbar tupp og 26 forskjellige biter å velge mellom. Dette er det eneste verktøyet du trenger, og det kommer med en 10-års garanti som sørger for at dette er det eneste verktøy du behøver å kjøpe på en god stund.

Oppsummert:

+ Brukervennlig og praktisk
+ Har alt du trenger til småjobber i hjemmet
+ Spektakulær skrue-magnet
+ Slitesterk
- Vanskelig grep
- Kunne hatt flere verktøy
- Hadde vært bedre elektrisk

Vi anbefaler som nødverktøy til bil, båt og hytte!

Verktøyet finner du her.

Praktisk håndverktøy

Kelvin har en lommelykt, hammer, vater, målebånd, tapetkniv, korketrekker, flaskeåpner og skrutrekker med avtagbare tupper. Skrutrekkeren er magnetisk, og har også en magnetisk underside som plukker opp flere skruer samtidig. Her får du mye verktøy for pengene.

Magneten er svært imponerende og tuppen holdt alle skruer på plass da jeg skrudde de inn. I tillegg kan du feste redskapet til metalloverflater med magneten i bil eller båt for å holde det på plass.

Slik testet vi verktøyet

En svært nyttig funksjon er at skrutrekkerarmen kan låses i 90 og 180-graders vinkel for å få tilgang i vanskelige kroker. Jeg testet den på sofaen min hjemme, og den kompakte pakken av verktøy Kelvin tilbyr var overraskende nyttig. Verktøyet lot meg: lyse opp det jeg gjorde, dunke inn stifter med hammeren, skru inn skruer, skjære vekk stoff som kom i veien, og åpne en øl - uten at jeg måtte bytte redskap.

Her får du tak i Kelvin 36

Selve byggekvaliteten til redskapet er av kvalitet. Kelvin er stødig og slitesterk, som et verktøy bør være, da det skal tåle press og hard bruk.

Designet kommer med en liten avveining - grepet om skrutrekkeren. Fordi verktøyet er så tykt å holde er det vanskelig å dreie om verktøyet på en smidig måte når man bruker skrutrekkeren. Jeg opplevde dette som et problem særlig når skruen hadde en del motstand for å trenge gjennom overflaten den skulle skrus inn i. Likevel takler Kelvin de fleste normale situasjoner som kan oppstå i hjemmet, bilen og båten for det meste uten problemer.

Det kjekkeste med Kelvin er alle funksjonene og valgmulighetene. Er det det beste verktøyet jeg har prøvd? Nei. Virker noen av funksjonene som om de bare ble slengt på i siste liten? Ja. Men, det er en praktisk pakke med verktøy som ofte dukker opp i hverdagen, og det er ikke alltid man har ett sett med verktøy tilgjengelig. Denne er spesielt fin å ha i hanskerommet på bilen, i båten eller på hytta. I tillegg passer den perfekt til noen som nettopp har flyttet, og ikke ønsker å bruke en formue på et større verktøysett.

Konklusjon av verktøytesten:

Kelvin passer fint som et nødverktøy. En medhjelper som alltid er grei å ha i nærheten, men som ikke erstatter et verktøysett i høy kvalitet. Verdien ligger i hvor lett den er å frakte med seg, og hvor lett den kan tilpasses til forskjellige situasjoner.

I tillegg er det en fantastisk gave til far, farfar, svigerfar, bror og studenter.

Flere test-saker: Les vår test av robotstøvsuger her

Her finner du Kelvin 36.