Den sammenleggbare badebaljen har vært en bestselger flere ganger hos Coolstuff. Til sammen har de solgt nærmere 18.000 enheter siden salgsstart. Det gjorde at vi bare måtte teste den. Er den like genial som den blir beskrevet?

- Den er perfekt for trange baderom eller den lille leiligheten, hvorfor ikke bruke den utenfor på terrassen eller balkongen? Den er lett å bæra rundt på, men også enkel å plassere vekk, sier Marco Shahin, innkjøper i Coolstuff.

Her får du tak i badekaret.

Testpersonen er kvinne (34 år) som bor alene i en liten leilighet med et lite bad 🙋🏻‍♀️.

Da badebaljen ankom postkontoret trodde jeg den skulle være tung, men den var overraskende lett å bære. Badebaljen er brettet sammen i en stor, rød bag.

I vesken finner du også tilbehøret som følger med; avløpsslange, nakkestøtte, kurv til såpe og diverse, krakk med sugekopper, gummibiter til å feste under badebaljen og rosa propper til å tette igjen hullet i badebaljen.

Les mer om badebaljen her

OBS: Du ha et flatt gulv med avløp.

Alt du trenger å gjøre er å brette ut badebaljen - den ene kanten, og så den andre. Så skjønner man fort hva som skal hvor. Det er lett å se at den rosa proppen skal inn i hullet, og at avløpsslangen skal gjennom på andre siden og i avløpet.

Deretter fester man nakkestøtte og kurv i hullene. Til slutt er det bare å fylle baljen med vann fra dusjhodet. Da er det bare å synke ned og slappe av.

Den øverste delen er laget av hardplast, men den nedre delen er laget av myk plast og former seg når man fyller på vann.

Selv om badet mitt er noe trangt, gikk det fint å ha den 128 centimeter lange baljen under dusjen. Jeg er 1.62 cm høy, men baljen passer også til en på 1.80 cm.

Her finner du badebaljen

Tips: Coolstuff selger også Spralla badekarlampe som gjør badingen mye morsommere. Et fint gavetips til de yngste (og de store som ønsker det). Her finner du den. Se video her:

Da badestunden var ferdig, var det bare å trekke ut den rosa proppen for å la vannet renne gjennom avløpslangen. Her hadde jeg ikke festet slangen ordentlig til badebaljen, så vannet begynte å ese ut gjennom hullet. Men det i seg selv gikk fint for min del, fordi vannet rant ned i avløpet uansett.

Badebaljen er enkel å rengjøre og tørke av. Å stable den vekk er null problem etter at vannet er tømt. Husk å ta vare på strikkene som følger med - de må du ha for å feste sammen baljen og forhindre at den åpner seg.

Her finner du den

Konklusjon 💆🏻‍♀️ 🛀🏼

Dette er et godt kjøp for deg som savner et badekar i hjemmet. Badebaljen er designet for voksne, men kan også brukes av barn - så lenge de har tilsyn. Den er nemlig ganske lik størrelsen på et badekar. Nakkestøtten gjør opplevelsen bedre. Og i såpekurven kan du legge en god bok, eller noe annet godt mens du nyter et deilig bad.

  • Lett å montere og folde ut⚡️
  • Pluss for nakkestøtte og såpekurv 🧴🫧
  • Ekstra fint med egen bag 🧰
  • Kan stables vekk på 1-2-3 🪄
  • Gummimaterialet gjør den enkel å rengjøre 🧽
  • Romlig badebalje med plass til voksne på opptil 1.80 cm 🛀🏼
  • Praktiske håndtak gjør den enda enklere å frakte når den er tom 👩🏻‍🔧
  • Enkelt å tømme vannet 💦

  • Du er avhengig av å ha litt god plass på badet 🧖🏼‍♀️
  • Krakk til å sitte på er inkludert, men den festet seg ikke helt til baljen til tross for sugekopper - det gikk helt fint uten.

Her finner du den sammenleggbare badebaljen fra Coolstuff

Badekarlampen fra Spralla finner du her