Den siste tiden har jeg klart å komme meg i treningsmodus, og lysten til å være sunnere i hverdagen har blitt større. Jeg ønsket meg en skikkelig blender som byr på en god og sunn smoothie på farten.

Etter litt research fant jeg en trådløs on the go-blender fra merket Cuisinart. I motsetning til andre blendere hvor man lager smoothie i stor mugge eller kolbe, lages smoothien direkte i drikkeflasken. Det er jo perfekt!

Cuisinart Cordless Compact Blender (0,45L) har i tillegg havnet på listen over de beste trådløse blenderne i 2023, kåret av blant annet USAtoday og Forbes.

I produktbeskrivelsen hos Kitch'n er den beskrevet som lett og kompakt. Slik kan du få en deilig smoothie hvor enn du er - enten det er på kontoret, treningsstudioet, eller hjemme. Den kan også brukes til å blande supper, cocktailer, dressinger og sauser, samt til riving av brød til smuler og hakking av nøtter.

Her finner du Cuisinart

Smoothieblenderen lades opp via USB-lader, og i fulladet tilstand (2 timers lading) skal du ha nok strøm til å lage 8 smoothier. Delene som består av drikkeflaske, lokk, deksel og knivdel, skal tåle oppvask.

La oss teste om dette stemmer!

Slik gikk testen:

Jeg fylte drikkeflasken med ferske jordbær, banan og avokado med litt havremelk. Deretter skrudde jeg på lokket med blendekniver. Flasken ble plassert så på smoothiemaskinen med blendeknivene nederst.

Det gikk veldig fort fra å blende til jeg hadde en næringsrik smoothie i hånden.

For å teste knivens fulle potensial, lagde jeg meg en ny smoothie med frosne bær - det var null stress. Resultatet ble deilige smoothies på en rask, enkel og praktisk måte.

Blenderen er liten nok til å ha fremme på kjøkkenbenken, og det er lett å skjønne hvor de ulike delene skal. Det følger med bruksanvisning, men helt uten bilder. Så det beste er å google deg frem «How to use Cuisinart blender» om du blir usikker.

Det er verdt å nevne at når blenderen er ferdigladet, må man ta ut USB-laderen før man begynner å blende. Og det er så deilig å ikke tenke på å finne en stikkontakt, fordi den er oppladbar og trådløs. Slik blir den enkel å ta med seg på farten, om man vil.

Her får du tak i blenderen

Fordeler:

  • Drikkeflasken på 45L er stor nok og tåler trøkk.
  • Bærbar, liten og lett blender som kan fraktes hvor man vil (oppladbar og trådløs).
  • Kjapp lading som gir god tid til å lage flere smoothies.
  • En deilig, sunn smoothie rett fra flaska.
  • Fint og minimalistisk design som kan passer til hyllen eller kjøkkenbenken.
  • Eget deksel som du kan legge knivdelen i.
  • Delene kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Batteriindikatoren varsler når den begynner å bli tom for strøm.

Ulemper:

  • Litt støyete blender, men det går fort over.

Les mer og få tak i den trådløse blenderen her

Andre testsaker:

Vi tester: Sammenleggbart badekar for voksne

Påskelam i airfryer: – Ekstremt mørt!

Vi tester børste til drill: Slik gikk det da mannen vasket dusjen