R&B med norsk vokal er sjelden kost, men det ser ut til å fungere fint for Sichelle; 19-åringen har solgt 13.000 eksemplarer av debutsingelen «Fuck Deg», og oppfølgeren «Min», som nå slippes i salg, er spådd å bli en ny landeplage.

Sichelle forteller Stress.no sangen egentlig er en litt trist kjærlighetsvise, som hun har forsøkt å vri til en gladlåt. Singelen, som den eksotiske Oslo-jenta mener er fiktiv, har hun skrevet sammen med Vivi fra Pass It, mens David Eriksen står for produksjonen.

SMAKEBIT: SICHELLES NYE SINGEL «MIN»

2007 var et knallbra år for Sichelle, men hun mener det morsomste så langt i sin karriere skjedde tidligere i år, da hun ble nominert til Spellemannprisen for årets beste låt.

- Det høres teit ut å si at jeg tror jeg kommer til å vinne Spellemannprisen, men man må nesten ha tro på seg selv, sier hun til Stress.no.

Debutalbumet, som hun ennå ikke har bestemt tittelen på, er snart ferdig, og slippes etter planen til våren på etiketten Eccentric, hjemmet til blant andre Elisabeth Carew og Tone Damli Aaberge.

SEXY R&B FRA JON CAREWS LILLESØSTER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!