Gå til sidens hovedinnhold

Adele får kritikk for Titanic-temaet på 30-årsfesten sin

Folk på Twitter mener temaet var makabert.

Popdronningen Adele feiret nylig 30-årsdagen sin med stor fest hvor temaet var Titanic. Altså ikke selve skipet, men den Oscar-vinnende storfilmen fra 1997.

Selv hadde den bestselgende artisten kledd seg ut som hovedkarakteren Rose i filmen.

I en bildeserie lagt ut på Instagram i anledning bursdagen, skriver hun:

«Dirty 30! Vet ikke hva jeg skal gjøre de neste 30 årene, siden jeg har vært så utrolig velsignet så langt. Takk til alle som har vært med på reisen de siste elleve årene.»

Hun påpeker at hun er storfan av filmen om Titanic og skriver at bursdagsfeiringen var den beste kvelden hennes så langt.

På et av bildene kan man se Adele og noen av gjestene danse iført redningsvester, og det er akkurat dette bildet som ikke har fått gå upåaktet hen blant kritikerne på Twitter:

- 1500 mennesker døde

Mange mener at stjernen gikk over streken, og lagde moro ut av en stor tragedie.

En bruker skriver:

«Jeg føler avsky, er fornærmet og føler meg dårlig av Adele. Å holde en bursdagsfest med Titanic-tema! Den dumme idioten. 1500 mennesker døde på det skipet.»

«Jeg vet jeg er lett å fornærme/veldig kritisk, men blir noen andre forstyrret av at Adele hadde en bursdagsfest med Titanic-tema hvor de hadde på seg redningsvester på dansegulvet? Kanskje å feste samtidig som man etterlikner den absolutte tragedien hvor et skip sank i Atlanterhavet ikke er kult?» legger en annen til.

Og slik fortsetter det:

Det britiske passasjerkipet Titanic sank under jomfruturen sin fra Southampton i England og New York i USa 15. april 1912. Skipet traff et isfjell og forliste, og mellom 1350 og 1512 mennesker døde.

Filmen om ulykken, som bærer samme navn som skipet, har Kate Winslet og Leonardo DiCaprio i hovedrollene. Den hadde premiere i 1997, er regissert av James Cameron, og vant Oscar for beste film og beste regi.

Les også

Adele vant fem priser under Grammy Awards

Les også

Kim Kardashian slo tilbake da en Twitter-bruker kalte henne selvopptatt

Les også

Adele skal ha forlovet seg

Les også

Adele fikk verdens søteste overraskelse av kjæresten sin

Les også

Adele er knapt til å kjenne igjen

Les også

Her raper Adele på scenen, legger skylden på burgeren hun spiste til middag

Kommentarer til denne saken