(SIDE2): Nyheten om Angelina Jolie og Brad Pitts ekteskapsoppløsning kom som en overraskelse på de fleste. Jolie skal ha levert skilsmissepapirene mandag, og tirsdag sprakk nyheten – og avisspaltene og sosiale medier ble raskt fulle av mer eller mindre sannheter om hva som skal ha skjedd.

For selv om Jolie oppgir årsaken til skilsmissen med at Pitt ikke er en ansvarlig nok far, har ikke det hindret rykter om at kjekkas-ektemannen skal ha vært utro med skuespiller Marion Cotillard.

LES også: Angelina Jolie og Brad Pitt skilles

Pitt og Cotillard har nemlig spilt inn krigsdramaet «Allied», som er lagt til andre verdenskrig, og som følger et sexy spiondrama – med Marion og Brad i hovedrollene.

Cotillard - som har vært sammen med den franske regissøren Guillaume Canet siden 2007 og har et barn med han - har selv avvist at hun og Pitt har holdt det gående. Via sin talsperson uttaler hun at det er trist å bli dradd inn i skilsmissen på det viset. Jolie skal ikke ha nevnt en affære i skilsmissepapirene, og Pitt har så langt ikke uttalt seg om noe.

LES også: Slik reagerer internett på sjokkbruddet mellom Jolie og Pitt

HTML EMBED
embedNAvideo("WdGu5_cB5L9hDaE5YIX46Q", false)

Men det er godt kjent – og nå gjentatt til det kjedsommelige – at Pitt i sin tid var utro mot kona Jennifer Aniston, da han møtte Angelina – på filmsettet.

LES også: 10 kjendispar som møttes på filmsettet

Hva som er sant, rykter og sladder, blir neppe avklart med det første, om noen gang – men skilsmisse-dramaet skaper i hvert fall blest om filmen. Og all PR er god PR, som det sies.

Og filmselskapet har vært fremsynte nok – eventuelt smarte nok – til å slippe en ny trailer til filmen, akkurat i det skilsmissen blir kjent. Paramounts «Allied» har premiere 23. november, og har allerede hatt noen trailere ute.

Men samme dag som det ble kjent at Brangelina går fra hverandre, så slipper filmselskapet en ny smakebit, bare timer etter at TMZ først skrev at Angelina forlater Brad.

Denne gang en trailer som er pakket med sekvenser med Brad og Marion, som enten kliner eller sier ting som «De ser på oss, kyss meg nå!»

Nettisden Slate peker på at det enten er tidenes tilfeldighet, eller at det er en genistrek fra markedsføringsavdelingen:

- Vi setter pengene på det siste.

Det gjør vi også.