Gå til sidens hovedinnhold

Den australske kjekkasen Dacre Montgomery fra Stranger Things kaprer våre hjerter

*Heller kaldt vann over seg*

💦Sikle-alarm!💦

Stranger Things 2 er endelig tilbake med en splitter ny sesong. Denne sesongen er fylt av intriger, spenning og selvfølgelig - ekte nostalgi fra 80-tallet. Vi blir også introdusert for helt nye karakterer som får en ekstremt viktig rolle i serien. Det er en spesiell karakter som har fanget oppmerksomheten til de aller fleste; nemlig Billy.


Billy Hargrove er en ny elev ved Hawkins Videregående Skole sammen med hans stesøster Max. Regissøren Shawn Levy beskriver Billy som slem, kontrollerende og bøllete. Fansen er ikke begeistret for karakteren.

Les også: - Fem kjekkaser du vil se mer av i 2016

Selv om rollefiguren ikke er drømmemannen, kan vi ikke la være i å bli forelsket i skuespilleren. Billy Hargrove spilles av 22 år gamle Dacre Montgomery, og vi får ikke NOK av han. Ta hjertene våre, Dacre!

De fleste kan ikke begripe hvor vakker 22-åringen er:


Eller hvor vakker han er med skjorta åpen:


Nevnte vi hvor vakker han var?

Dacre (som uttales DAY-KERR) kommer fra Australia, og debuterte som skuespiller i en alder av ni år. Siden den gang har han spilt i sukesses-filmen «Better Watch Out» og hollywood-filmen «Power Rangers». Han forteller amerikanske i-D at han har alltid ønsket å bli en skuespiller etter å ha vokst opp med foreldre som er kreative.

Les også: - Zac Efron prøvde lykken på Tinder

Bortsett fra å være svært vakker og en talent skuespiller, har musikkvideoer på cven. Her spiller han i Angus & Julia Stones «Chateau».


Fansen på Twitter klarer ikke å bli enige om hvem Dacre muligens ligner på. Kanskje han er Zac Efrons fjerne tvilling?


Eller kanskje han er i slekt med disse tre?


Uansett hvem han ligner på eller hva slags karakter han spiller, håper vi at vi får se han mer på tv-skjermen vår.

Kommentarer til denne saken