Gå til sidens hovedinnhold

Disse tingene må Side2-redaksjonen ha i helgen

Litt privat helgeinspo fra oss!

Yes, endelig helg. For oss i Side2-redaksjonen betyr det en god miks av rødvin, TV-serier, treningsøkter, brus, skravling med venninner og sofa. En generell oppsummering der, men det er likevel noen faste ting vi ikke klarer oss uten.

Les også: Nå kommer årets IKEA-katalog

Bare se her:

Kristin Hofsli, produktsjef blogg. Har også interiørbloggen kristinhofsli

En ny kløver-plante til stuen. Jeg elsker blomster og planter som «lever» litt ekstra, slik som denne som denne jeg har på kjøkkenet som lukker seg om kvelden.

Boken Popcorn-rapporten av Faith Popcorn. Kjøpte den på grunn av navnet, men fant ut at innholdet var minst like bra. Boken handler om trender, og metoder for å analysere dem slik at du kan få et forsprang på konkurrentene dine. Metodene kan du få bruk for i alle sammenhenger, på jobb, under oppussing som jeg driver med nå eller til å komme på nye ideer.

Calm To Your Senses og Orginal Skin fra Origins. Beste produktene for å komme ned i hvilemods fredags kveld. Bruker de sammen.

Guro Holmene, journalist

Mine must i helgen kommer helt an på om jeg har masse planer, eller går inn for en rolig hjemmehelg. Men disse tre tingene pleier jeg å dra fram i løpet av helgen.

Astrid-Helen Holm, redaktør

I helgen synes jeg det er viktig med skyhøyt komfortnivå, og dette kommer seff til å prege mine must:


Kommentarer til denne saken