Gå til sidens hovedinnhold

Havfruelår er det nye «thigh gap»

Hevder «MermaidThighs» faktisk er en positiv trend.

(SIDE2): I 2013 ble «thigh gap» et nytt stikkord i kroppsfokus-debatten og siden den gang er det mange som har ment at denne trenden bidrar til et uriktig bilde og feil fremstilling av hva som er en «sunn kropp».

På sosiale medier

«Thigh gap» er en betegnelse som brukes til å omtale hulrommet som oppstår på toppen av lårene, når man er så slank at lårene ikke møter hverandre når man står med bena samlet.

På Instagram flommer det av slike bilder, men mange følte det nok litt bedre med seg selv når Sophie Elise avslørte akkurat hvor mye hun anstrenger seg for å få det til å se ut som hun har det.

Nå er det derimot en ny «thigh-trend» som herjer i sosiale medier, nemlig «MermaidThighs», ifølge Cosmopolitan.

«Denne trenden er den beste responsen til «thigh gap» noensinne. Vi vet alle hvor idiotisk «thigh gap»-trenden er og at dette ikke handler noe om hvor mye fett man har på kroppen. Dette mellomrommet er mer avhengig av hvilken kroppsbygning man har og hvordan hoftene dine sitter», skriver Cosmopolitan., mener nettstedet.

Viser frem sine lår som er inntil hverandre

«MermaidThighs», eller havfruelår om du vil, handler rett og slett om at beina dine SKAL ha kontakt med hverandre når du står oppreist.

Man ser stadig flere kvinner som legger ut bilder i sosiale medier med hashtaggen #MermaidThighs og mange mener at dette er et positivt svar til det enorme kroppsfokuset som herjer i sosiale nettverk.

Kommentarer til denne saken