Gå til sidens hovedinnhold

Ingen ville ha Ørjans feil-kjøp av Astrid S-konsert til 11.000 kroner – Universal tar billettene

Lettet auksjons-vinner.

(SIDE2): Ørjan Pettersen (26) fra Kvaløya i Tromsø klarte ved en feil å by på en nettauskjon i regi av P3-aksjonen, da TV-innsamlingen til Røde Kors gikk av stabelen søndag.

Det vil si konsertbilletter til Astrid S’ konsert i London i november, med fly og hotell for to inkludert. Til den nette sum av 11.000 kroner.

LES her: Ørjan (26) trykket feil - vant kjendis-auksjon til 11.000 kroner

Da Ørjan oppdaget at det ikke var mulig å fjerne budet, og han satt igjen som vinneren av auksjonen, tydde han til Facebook for å forsøke å finne en kjøper:

«Ørjan, Ørjan, Ørjan, Nå har du klart å gjøre det store! Noen som er interessert i å kjøpe billett til Astrid S konsert i London 6. november for 2 personer? Inkludert fly tur/retur og en natt på hotell?»

Kontaktet P3

Han kontaktet også P3, og tirsdag kveld hadde han denne meldingen til Side2.

- Hei. P3 har fått andre som er interesserte i å kjøpe billettene. Så de har solgt de videre for meg nå, kunne en lettet Ørjan fortelle.

Han ante ikke hvem som hadde kjøpt billetter og tur, men var lettet over å slippe å måtte ut med 11.000 kroner –han jobber nemlig som kokk i Nordsjøen, noe som krasjer med konsertdatoen og han uansett ikke kan dra til London.

- Kjøperen betaler det samme som jeg bydde, fortalte Ørjan, som hadde fått flere henvendelser etter medieoppmerksomheten.

- De fleste tror det er en date med Astrid S, men noen skjønner heldigvis hva billettene heldig. Jeg har fått flere seriøse henvendelser fra aktører i musikk bransjen, og jeg er meget glad det løste seg til slutt.

Astrid S' plateselskapet ordner opp

Og det er også det som har skjedd.

For Astrid S’ plateselskap Universal steppet inn og ordnet opp. Bjørn Rogstad er ansvarlig for norske artister, og forteller til NRK at de valgte å ta over billettene til Pettersen, slik at noen som har lyst og mulighet kan få dem.

Universal hadde fått med seg saken via media, og fant ut de ville ordne det selv.

– Vi har ikke bestemt oss for hvordan vi skal løse det. Dersom vi kjører en ny auksjon vil jo Røde Kors få enda mer penger, så det er et alternativ. Jeg tror uansett ikke det blir vanskelig å finne noen som ønsker å ta over billettene, sier Rogstad.

Les også

Video om verdens ulikhetskrise går viralt

Les også

På dette sykehjemmet får de drikke og røyke

Les også

Lene Alexandra: - Du må ha et sterkt ønske om å endre deg

Les også

Sylvi Listhaug: - Stå på, Amal Aden!

Les også

Bildet av de dansende barna får foreldre til å reagere

Les også

En av fem danske jenter lite tilfreds med livet

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken