Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg bare går og venter på at jeg skal knekke helt sammen

Fotballfrue snakker ut om uriktige kommentarer og manipulerte bilder.

- Det bare blir så mye. Det blir så stort. Først Photoshop-saken, så dette. Jeg vet ikke om jeg klarer det mer. Jeg bare går og venter på at jeg skal knekke helt sammen, sier bloggeren Caroline Berg Eriksen, alias Fotballfrue, til Dagens Næringsliv.

I et stort intervju med DN forteller Fotballfrue om hvordan hun takler den massive negative medieoppmerksomheten etter at det ble kjent at ektemannen la ut kommentarer på bloggen hennes under falskt navn.

Eriksen har tidligere beklaget kommentarene som ektemannen har lagt ut, og forklart dem med at hun over lang tid har blitt forfulgt av personer som ikke liker henne.

Fotballfrue angrer også på at hun manipulerte bilder av seg selv, og sier at hun gjorde det fordi hun var usikker på seg selv.

Les egen sak om bildemanipulasjonen:- Det at hun legger skylden på leserne fikk meg til å tenne alle plugger

Fotballfrue er i dag Norges største blogg. Eriksen sier at det har vært mye prøving og feiling opp gjennom årene, samtidig som blogg-fenomenet har hatt en rivende utvikling.

- Nå er det i stedet slik at vi prøver oss frem litt i blinde, mens vi blir fulgt med argusøyne av en gjeng som skriker ut så fort noen tråkker litt feil. Og siden jeg er størst, er det lettest å ta meg, sier hun til DN.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden