Gå til sidens hovedinnhold

Jenters private historier om hvordan de ble dumpa

Du er ikke alene om å ha opplevd et kjipt brudd. Bare se her.

Det er sol, nærmer seg sommer og praten handler deretter mye om dating og festing. For det er så innmari gøy og spennende å treffe en ny fyr!

Men da vi i redaksjonen i dag snakket om dating og forelskelse, dukket også den negative delen opp i samtalen. Nemlig det å bli dumpa. AU. Vondeste følelsen som finnes. I tillegg føler man seg så utrolig dust, spesielt hvis det skjer uten forvarsel.

Les også: Par som IKKE poster kjærestebilder er lykkeligst

Men vi har alle opplevd det - å bli knust på en skikkelig lite kul måte. Her er 7 kjipe måter å bli dumpa på, som har skjedd med noen i redaksjonen - så føler du deg kanskje litt mindre alene den dagen det skulle skje:

- Ble dumpa på telefonen rett før russetiden. Han ble sammen med en annen jente på samme buss rett etterpå og russetiden var ingen høydare for min del.

- En gang jeg skulle treffe kjæresten min på byen (nå selvsagt eks), hadde han sugemerke på halsen. Mer opplagt utroskap finnes nesten ikke. Han hadde vært utro på fest, og det verste var at «alle» andre visste om deres flørt, utenom meg. Ble selvsagt slutt, og de ble sammen.

Les saken: 10 ting alle som har gått gjennom et brudd kjenner seg igjen i

- Datet en fyr i fjor. Dumpet ham på grunn av altfor mye drama med ekser. Så gikk det to uker og så ble jeg halvveis pushet ut på en date med ham igjen. Det var hyggelig og vi var på igjen. Men så ombestemte jeg meg igjen og stakk. Litt kjipt og da skulle treffe hverandre hver eneste dag på jobb. Tok tre måneder før han snakket med meg igjen.

- Jeg ble dumpa av samboeren da han skulle bort på jobbreise 3-4 uker. Etter to uker var det umulig å få svar/tak i han, og det viste seg at han levde herrens glade dager der han var. Da han endelig krøp tilbake så var det noe om å «prøve på nytt», men det ble aldri aktuelt kan du si.

Les også: 6 grunner til at det er best å være singel

- En venninne av meg ble dumpet på post it-lapp. Skjer ikke bare på film altså. Da hun sto opp en morgen lå lappen på kjøkkenet om at det er slutt og han hadde dratt. (Husker ikke hva som sto på lappen)

- Traff en amerikansk gutt på reise i Thailand. Vi hang sammen store deler av turen og han skulle komme på besøk til Oslo. Da han kom, hadde vi noen kjempefine dager sammen før han i slutten av uka fortalte at han måtte hjem til KJÆRESTEN sin i Sverige.

- Ei venninne som sa til typen, etter mange års forhold, at hun følte de måtte ha en pause. Han ble veldig lei seg, men det gjorde de. Hun kom frem til at hun ville være sammen likevel, men han hadde benyttet tiden til å finne ut han ikke ville -så da var det hun som trengte trøst og pleie det neste halvåret i stedet.

Kommentarer til denne saken