Side2-blogger Julianne Nygård aka Pilotfrue (27) og ektemannen Ulrik Nygård (37) avslørte fredag formiddag på bloggen at de skal bli foreldre til en liten gutt.

Les hele blogginnlegget her: Jeg skal bli guttemamma

«Jeg skal bli guttemamma og alt står bra til med den lille prinsen vår! Magefølelsen min var feil, men HERLIGHET, så heldige vi er» skriver Julianne på bloggen.

- Jeg trodde jo egentlig at jeg bar på en jente, så jeg fikk meg verdens beste overraskelse og et lite sjokk. Hehe! sier Julianne til Side2.

Gutten skal få navnet Severin.

Tidligere denne uken gikk de ut med de to navnalternativene de har.

Se videoen under hvor navnene avsløres:

- Vanskelig å holde tårene tilbake

Ulrik Nygård skriver på Instagram at de er overlykkelige.

«💙 Severin 💙 Kor mange slag hjertet mitt hoppet over i går når legen spurte om vi var klar for å vite kjønn er usikkert, men eg er i hvertfall fortsatt oppegåande. Julianne og eg e overlykkelige over å skal bli foreldre til en liten gutt.»

- Da legen spurte om vi var klare for å vite kjønnet, ble det mye følelser. Vi ble helt satt ut begge to og det var vanskelig å holde gledestårene tilbake, sier Ulrik til Side2.

Rett før jul kunne paret annonsere at de skulle bli foreldre etter lengre tids prøving.

Sjekk bakgrunn her: Julianne og Ulrik Nygård venter barn: - Vi har allerede fått den største julegaven

Julianne og Ulrik har fått mye ros for å velge å være åpne rundt det å slite med å bli foreldre etter at de startet å prøve selv.

På blogg og i sosiale medier har de delt reisen sin med prøverørsforsøk som har mislyktes og spontanabort. Totalt har de fire prøverørsforsøk og tre spontanaborter bak seg.

Skjedde på den naturlige måten

Den siste graviditeten skjedde ikke ved hjelp av prøverørsforsøk, men på den naturlige måten.

De ventet også lengre med å annonsere at Julianne var gravid enn tidligere.

- Det føles mye bedre å gå ut med det før nå når det har gått tre måneder enn det har gjort før. Vi hadde ikke noen plan om å være så hemmelighetsfulle. Vi hadde ingen plan egentlig, men har tatt en dag av gangen, uttalte Ulrik til Side2 da graviditeten ble kjent.

Les også: 8 viktige ting bloggere har gjort i 2017

Og denne: Pilotfrue om prøverørforsøket: - Det gikk ikke slik vi hadde håpet denne gangen