Gå til sidens hovedinnhold

Julianne og Ulrik Nygård venter barn: - Vi har allerede fått den største julegaven

Bloggparet er over tre måneder på vei.

Side2-blogger Julianne Nygård aka Pilotfrue (27) og mannen Ulrik Nygård (37) bekrefter på bloggen at de venter barn.

Les blogginnlegget her: Det er nesten for godt til å være sant

«Planen om å gjøre vårt femte forsøk i naturlig syklus ble avbrutt etter å ha ventet og ventet på en mensen som aldri kom. Jeg er gravid og vi har klart det helt naturlig, altså uten prøverør og uten hjelp fra legen. Ja, denne skal faktisk Ulrik ha all æren for selv, og jeg da. Hehe!» skriver Julianne.

Bloggeren er over tre måneder på vei, men paret har holdt nyheten hemmelig.

- Vi begynner å glede oss over det nå. Det har tatt tid og vi tror nesten ikke at det er sant – det er vanskelig å forstå, sier Julianne til Side2.

- Vi planla å la Khloe Kardashian komme ut først, så slipper vi nyheten og tar oppmerksomheten, legger Ulrik spøkefullt til.

Skjedde på den naturlige måten

Julianne og Ulrik har fått mye ros og støtte de siste månedene for å velge å være åpne rundt det å slite med å bli foreldre. På blogg og i sosiale medier har de delt reisen sin med prøverørsforsøk som har mislyktes og spontanabort. Totalt har de fire prøverørsforsøk og tre spontanaborter bak seg.

Les også: Pilotfrue søker hjelp til å få barn

Unnfangelsen skjedde altså ikke ved hjelp av prøverørsforsøk, men på den naturlige måten.

- Det var ikke meningen at det skulle skje på gamlemåten. Vi ventet på at Julianne skulle ha et fryseinnsett. Vi skulle sette inn et fryst egg uten at de skulle tilføre så masse hormoner. Så tok vi en eggløsningstest samtidig og fant ut at det var riktig tid.

De er nå i uke 14, og venter altså en sommerbaby i 2018.

- Vi har vært på ultralyd på sykehus i Trondheim, hvor vi har hørt at de er veldig flinke. Der undersøkte de fosteret og telte fingre og tær og mente at alt så så bra ut som det kunne gjøre i uke 12. De sa vi kunne senke skuldrene og begynne å glede oss.

- Bloggleserne dine har kanskje merket at du har vært mer hemmelighetsfull enn vanlig, Julianne. Har noen mistenkt noe?

- Mange har forstått at det er noe på gang. Men det har bare vært koselig, å se hvor godt leserne kjenner meg. Jeg har sikkert skrevet og formulert meg på en annen måte enn vanlig. Noen mener også at de har sett en glød på bildene. Det er ikke det at vi på død og liv har skullet holde det hemmelig, men vi har trengt å ha den tiden, senke skuldrene og forstå det. Det føles fortsatt fortsatt skummelt, for alt kan alltid skje.

Ulrik legger til:

- Det føles mye bedre å gå ut med det før nå når det har gått tre måneder enn det har gjort før. Vi hadde ikke noen plan om å være så hemmelighetsfulle. Vi hadde ingen plan egentlig, men har tatt en dag av gangen.

- Skal slutte å holde magen inne

Julianne har tidligere fått beskjed om at hun har et lavere antall egg enn det alderen hennes skulle tilsi, og at dette er grunnen til at hun har hatt vanskeligheter med å bli gravid.

Les også: Pilotfrue: - Jeg skjønner jo nå at det å få barn ikke er en selvfølge

- Reisen deres har jo ikke vært enkel. Hvordan har dere klart å holde motet oppe?

- Åpenheten har vært til god hjelp. Vi har opplevd veldig mye støtte gjennom at vi har vært åpne. Vi har også fått meldinger av folk som egentlig hadde gitt opp, og som har fått ny gnist av å følge prosessen vår. Noen har til og med kommet i mål med å få barn. Man finner en motivasjon i at man ikke er alene, for dessverre gjelder dette veldig mange.

På spørsmål om hvordan de skal feire i julen, sier Ulrik:

- Vi har allerede fått den største julegaven. Så nå er det ikke så gøy med julaften.

- Jeg skal slappe av og spise så mange kalorier jeg bare kan. Og nå kan jeg slutte å holde inne magen, slik jeg har gjort de siste ukene! avslutter Julianne.

Les også: Test deg selv: Hvilken toppblogger er du?

Kommentarer til denne saken