(SIDE2): I kjølvannet av nyheten om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse, har flere rykter versert. Blant annet Pitt skal ha hat en affære med sin motskuespiller i den kommende storfilmen «Allied», Marion Cotillard.

Hun har vært sammen med skuespiller og regissør Guillaume Canet siden 2007, og sammen har paret sønnen Marsel (5). Men skilsmisse-sjokket fikk fart i ryktene, noe blant annet filmselskapet Paramount virket å benytte muligheten av, og praten om at den franske skuespilleren er gravid fikk ny fart.

LES også: Først kom ryktene om utroskap, så ble denne videoen sluppet

Sent onsdag kveld bekreftet Cotillard at hun venter barn nummer to. Det gjorde hun med en skriftlig henvendelse på sin Instagram-konto.

- Dette er min første og siste reaksjon på den hvirvelvinden av en nyhet som kom for 24 timer siden og som jeg er blitt dradd inn i, starter Cotillard.

Deretter skriver hun at hun ikke er vant til å kommentere slike ting, eller ta dem seriøst, men at det denne gang går ut over personer hun er glad i. Så forteller hun at hun møtte manne i sitt liv for mange år siden:

- Far til vår sønn og vårt kommende barn.

LES også: Slik reagerer internett på sjokkbruddet mellom Jolie og Pitt

Så tar hun for seg de som har fart med ryktene.

- Og til dere som har påstått at jeg er helt knust, jeg har det veldig bra takk. Denne lagde samtalen er ikke vond. Og til all media og haterne som er kjappe med å dømme, jeg ønsker dere inderlig alt vel.

HTML EMBED
embedNAvideo("WdGu5_cB5L9hDaE5YIX46Q", false)

Hun avslutter deretter med å ønske Angelina og Brad alt godt i en vanskelig situasjon.

- Jeg respekterer dem begge veldig mye.

Jolie leverte skilsmissepapirene mandag denne uken, og oppga blant annet Pitts alkohol- og cannabisvaner som årsak til at han er en dårlig far. Hun skal ha søkt om omsorgsretten til barna, mens han bør gis besøksrett.

Pitt på sin side kommenterte skilsmissen tirsdag, da den ble kjent gjennom tabloider i USA. Han ber om forståelse for at familien – paret har seks barn sammen – trenger ro. Han skal kreve delt omsorg for barna.