Gå til sidens hovedinnhold

Meghan Markle kommer angivelig til å bryte en kongelig tradisjon når hun gifter seg med prins Harry

Nyforlovede Meghan Markle (36) og prins Harry (33) skal gifte seg den 19. mai 2018 i St. Georges-kapellet i Windsor Castle, og vi gleder oss!

Nå som bryllupsforberedelsene til et av årets mest omtalte bryllup er i full gang, lekkes det også stadig informasjon rundt hva som etter sigende skal skje og hvordan på den store dagen.

Meghan og Harry har allerede gjort ting på en litt mer utradisjonell måte enn hva som er vanlig i det britiske kongehuset. Blant annet skal de ha gått for en bananbryllupskake, kunne Telegraph melde i desember i fjor. En kilde fortalte til avisen at det blir den første kongelige bryllupskaken laget av bananer.

Les også: Se de første bildene av Meghan Markle sammen med dronning Elizabeth

Nå skriver The Sunday Times at Meghan Markle angivelig planlegger å holde tale i bryllupet deres. At bruden holder tale bryter med kongelig tradisjon. Vanligvis gis oppgaven til brudgommen, brudens far, og forloveren.

Fordi Meghans far imidlertid skal være en svært privat mann, har han valgt å stå over. Han skal likevel følge henne opp midtgangen i kirken.

En kilde sier til The Sunday Times at Meghan skal gi en «kjærlig» hyllest til Harry og takke alle som har støttet dem, inkludert dronning Elizabeth.

😍👏😍👏😍👏

Forlovelsen mellom Meghan Markle og prins Harry ble annonsert i slutten av november 2017. De ble første gang koblet til hverandre i oktober 2016, og gjorde det klart at de var et par i november samme år.

Les også: Søk etter Meghan Markle på Pornhub økte med over 2000 prosent

Og denne: Se de offisielle forlovelsesbildene til Meghan Markle og prins Harry

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken