(SIDE2): Pierre Louis Olsson og Isabel Raad var begge med i fjorårets sesong av Paradise Hotel og i høst ble det kjent at de to hadde blitt kjærester.

«Wake up call»

Paret er begge ivrige bloggere og torsdag har Side2-blogger Isabel skrevet innlegget «den verste dagen i mitt liv».

Her forteller den tidligere realitydeltakeren om Pierre som skal ha svimt av, noe som resulterte i at skulderen kom ut av ledd.

«Plutselig fikk Pierre en knekk. Han besvimte, og fikk et anfall. Det var helt ekstremt, jeg tror aldri jeg har vært så redd for en annen person i hele mitt liv. Det endte opp med ambulanser, tur på akutten, videre til sykehuset da han hadde klart å få et brudd i skulderen pluss fått den ut av ledd», forklarer bloggeren og beskriver opplevelsen som en skikkelig «wake up call.»

Tar det rolig

Til Side2 sier Isabel at det ikke er så mye mer å si enn det som står på bloggen.

- Pierre svimte av og det resulterte i skulder ut av ledd. Kjipt! skriver hun i en SMS.

I blogginnlegget forklarer Isabel at de to den siste tiden har hatt et høyt stressnivå med mye reising og farting, og at nå sa kroppen til Pierre stopp.

Nå understreker Isabel at paret er nødt til å ro ned.

«Nå er det kun en ting som gjelder fremover; slappe av, og puste ut. Lande litt. Dette her var helt for jævlig, jeg har ikke en gang ord. Dette viser virkelig hvor viktig det er å høre på kroppen, og stresse ned! Ta vare på seg selv, og ikke bare kjøre på høy gir hele tiden», skriver Paradise-jenta.