Gå til sidens hovedinnhold

Paris Hiltons gigantiske forlovelsesring har fått internett til å sperre opp øynene

Ifølge flere medier er diamantringen verdt omkring 17 millioner kroner(!)

Vi er bare tre dager inn i 2018, og kjendisene finner allerede lykke i babyer og i kjærlighet. Bare spør selveste Paris Hilton. Paris er nå offisielt forlovet til skuespiller Chris Zylka. Vi kan allerede se for oss hvordan hennes fabelaktige brudekjole kommer til å få internett til å krasje 😏

Paris tok til Instagram for å bekrefte nyheten.

Les også: Atle Pettersen er forlovet

- Jeg sa «JA!» Jeg er så glad for at jeg er forlovet til min kjære. Min aller bestevenn og min sjelevenn. Du er perfekt for meg på alle mulige måter. Du er så dedikert, elskverdig og godhjertet. Jeg føler er verdens heldigste jente, skriver Paris under bildet sitt.

Fansen på Twitter uttrykte ikke bare glede over selve nyheten, men også sjokket da Paris viste frem sin 22 karat store pæreformede forlovelsesring. I følge flere amerikanske medier er ringen verdt en svimlende sum på 17 millioner kroner.

I følge People har paret kjent hverandre i 8 år, men at de gjennopprettet kontakten i 2015. Chris og Paris har vært kjærester siden 2017. Paris åpnet opp til People at Chris var ment for henne første gang de møttes.


Les også: Hvem av disse oppfant selfien?

- Jeg har aldri møtt noen som er så lojal, dedikerte og så god som han. Det var da jeg visste at jeg ville være sammen med han for alltid forteller Paris.

*piper i begeistring*


Vi ønsker paret hell og evig lykke! Eller i riktig Paris Hilton-ånd:


😍

Les også: Lady Gaga er forlovet - igjen!

Les også: De aller, aller søteste forlovelsesbildene

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken