Gå til sidens hovedinnhold

Russisk milliardærfrue klager over at terroren i Nice ødela luksusferien

Terrorangrep

- Vi er trygge, men ble opprørte da fyrverkeriet ble avlyst.

Torsdag kveld kjørte en hvit varebil inn på promenaden i Nice, og drepte 84 mennesker. Hendelsen blir foreløpig beskrevet som terror, og det antas at gjerningsmannen hadde en klar interesse for radikal islam.

Den russiske tv-personligheten fra serien «Meet the Russians», Christina Sysoeva, var selv i Nice under terrorangrepet, på en yacht-ferie med noen venner.

- Jeg er trygg

Sysoeva skal ha tatt til sosiale medier for å fortelle vennene sine at hun var trygg, men at hun var ganske skuffet for at hun ikke fikk sett noe av fyrverkeriet, melder Dailymail.

- Vi er trygge, men ble veldig opprørte da fyrverkeriet ble avlyst. Vi har sikkerhetsvakter med oss, så vi er trygge!, skal den russiske personligheten ha skrevet.

Videre skal hun ha fortalt om hvordan det hele opplevdes for dem.

- Vi slappet av og spiste en middag på båten, så kom en franskmann bort for å fortelle at det hadde vært et terroristangrep, og at vi måtte forlate området. Dessuten var været forferdelig. Vi var så lei oss, for vi ville virkelig se fyrverkeriet, men så skjedde dette forferdelige angrepet og alt ble avlyst, skal hun ha fortalt.

Trenger ikke bli likt

Sysoeva forteller videre at grunnen til at hun føler seg så trygg er det store antallet sikkerhetsvakter som følger henne rundt til enhver tid.

- Jeg kan ikke gå noe sted uten sikkerhetsvaktene mine. Jeg kan ikke gå ute i offentligheten med de diamantene jeg har. Jeg trenger i hvert fall to sikkerhetsvakter til å beskytte smykkene mine, skal hun ha sagt.

Tidligere skal realitystjernen ha forklart at det ikke er viktig for henne å bli likt av andre mennesker.

- Jeg trenger ikke å bli likt. Om jeg ønsket at alle skulle like meg hadde jeg dratt til Afrika for å hjelpe dem i nød. Mannen min elsker meg, og det er alt som betyr noe. Det er stimulerende for meg å være tynn, langhåret, pen og forelsket i ham. Jeg liker å være hans inspirasjon, fortalte hun den gang.

Kommentarer til denne saken