Gå til sidens hovedinnhold

Slik reagerer internett på sjokkbruddet mellom Jolie og Pitt

Nå florerer det av «Friends»-minner på Twitter.

(SIDE2): Tirsdag ettermiddag kom nyheten om at kjendisparet Angelina Jolie og Brad Pitt skilles.

Det tok ikke lang tid før folk i sosiale medier viste sin reaksjon på meldingen om bruddet og det er særlig én ting som går igjen på Twitter.

Flere Twitter-brukere har nå delt gamle bilder av Brad Pitts ekskone, Jennifer Aniston, hvor det refereres til en rekke kjente replikker og situasjoner fra TV-serien «Friends».

Aniston hadde rollen som Rachel Green og flere morer seg nå med disse minnene fra TV-serien:

Brad og Jennifer giftet seg i 2000, men etter nesten fem års ekteskap ble paret skilt. Senere ble det kjent at Angelina Jolie og Brad Pitt forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith», mens han fremdeles var gift.

Vært sammen i 12 år

Både Angelina og Brad har bekreftet bruddet og ifølge nettstedet TMZ, som var først ute med nyheten, er det Angelina Jolie som nå har søkt om skilsmisse.

Hovedårsaken til at forholdet nå skal være over skyldes at seksbarnsmoren er misfornøyd med Pitts rolle som pappa og hvordan han oppdrar barna.

Angelina Jolie skal ha søkt om skilsmisse 15. september.

Skuespillerinnen ønsker at retten gir Brad tillatelse til å besøke barna, men hun ønsker selv å ha den fysiske foreldreretten til parets seks barn.

LES OGSÅ: Angelina Jolie om morsrollen

Daily Mail skriver at paret ikke er blitt observert sammen på flere måneder.

Sist gang de to ble sett sammen offentlig skal ha vært i november i fjor under promoteringen av filmen By the Sea, ifølge den britiske avisen.

LES MER: Brad Pitt om bruddet: - Jeg er veldig lei meg

Kommentarer til denne saken