Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kan ikke ha støtende bilder som dette på melkekartongen

Kommunikasjonssjef i Tine forklarer hvorfor de ikke vil ha bildene til Fitfager på melkekartongen.

(SIDE2): - Når man har konkurranser som dette på sosiale medier, så må man regne med at det kommer noen bilder som dette, sier kommunikasjonssjef i Tine, Sindre Ånonsen til Side2.

Bakgrunnen er Instagram-bildene til bloggeren Lotte Cornelia Ninja Fagerheim, som kaller seg Fitfager.

- Vi vil ikke støte noen

Fitfager fikk nemlig flest likes i Tines emneknagg-konkurranse #tinemelkevenn, men selv om bloggeren fikk flest likes, vil hun likevel ikke pryde meierisamvirkets melkekartonger framover.

Hun synes det er urettferdig at hun ikke får komme på kartongen.

- Vi kommer ikke til å trykke disse bildene på våre melkekartonger fordi vi har en profil og vi er opptatt av å ikke støte noen, sier Ånonsen.

- Men hun har vel strengt tatt vunnet konkurransen med disse bildene?

- Hun har fått flest likes og vi trekker litt på smilebåndet av dette selvsagt. Når vi arrangerer konkurranser i sosiale medier må vi regne med at det kommer slike bilder også. Men fra starten av har vi opplyst om at det er en jury som skal plukke ut bildene som skal brukes på melkekartongen.

- De fleste klarer å resonnere

- Syns dere selv at dere har opplyst godt nok om reglene?

- Jeg tror de fleste klarer å resonnere seg fram til hva slags bilder vi var ute etter. Men når det er sagt så har vi opplyst om at det er en jury som skal plukke ut de bildene som skal brukes.

- Hva har dere nå tenkt å gjøre i forhold til Fitfager?

- Ingenting. Det sier seg selv at vi ikke kan bruke disse bildene.

(Saken fortsetter under)

Bloggeren selv uttrykker via sin blogg at hun ikke syns det er greit at Tine nå endrer reglene etter at konkurransen er avsluttet.

- Jeg har vunnet Tine Melks hasjtagkonkurranse og nå begynner de å endre på reglene etter at konkurransen er over. Er det greit liksom? Ikke faen! Jeg skal på den jævla kartongen og ferdig med det! skriver Fagerheim i en bloggopdatering.

Ifølge Tine er det kommet inn over 2000 bilder i emneknagg-konkurransen #tinemelkevenn på bildedelingsnettstedet Instagram og premisset for konkurransen, som ble avsluttet lørdag, er at de mest populære bildene skulle pryde melkekartongene til Tine i 2017.


Kommentarer til denne saken