Gå til sidens hovedinnhold

Bonde-Svein: - Har felt noen tårer

- Jeg ser ikke bort fra at jeg har felt noen tårer underveis, sier Svein Romundstad fra «Jakten på kjærligheten».

(SIDE2): I tirsdagens episode flytter de fire bøndene i «Jakten på kjærligheten» hjem til sine respektive gårder sammen med sine fire friere.

- Fire fine damer
- Jeg liker mine fire kandidater svært godt. Det er fire fine damer, av den typen jeg liker. De er litt forskjellige, men har det grunnleggende på plass, sier Svein Romundstad til Side2.

Han har eliminert seks kandidater, og sitter igjen med fire. Han medgir at prosessen har vært tøff innimellom.

- Har du felt noen tårer underveis?

- Jeg ser ikke bort fra det. Når det gjelder damene har jeg jo ikke kontakt med dem etter at de har reist hjem, men enkelte har reagert sterkere enn andre, sier Svein.

- Men de er utrolig tøffe som har sendt brev. Dette er jo både privat og personlig, så det er veldig tøft av dem å skrive til meg. Det er tydelig at de mener noe med dette. Det er ikke oppmerksomhet de søker, sier 49-åringen fra Overhalla i Nord-Trøndelag.

Oppsikt i nabolaget
I tirsdagens episode tar han med seg sine fire friere hjem til gården ved lakseelven Namsen. Og når fire damer flytter inn på gården vekker det oppsikt

- Ja, det er klart at det var noen nysgjerrige som fulgte med langs veien, og en del som kjørte ekstra langsomt forbi her gården min. Det er stor lokal interesse, men jeg får bare hyggelige tilbakemeldinger, sier han.

Kjendistilværelsen begynner han å bli vant til, selv om det er uvant med all oppmerksomheten.

- Jeg har alltid vært en som liker å være anonym. Man kan ikke forberede seg til et sånt trøkk før man er midt oppe i det, sier han.