(SIDE2): I løpet av oppveksten fikk man gjerne velmente råd og tips fra sin mor hvor alt kanskje ikke ble like godt tatt imot.

Noen ganger kunne det virkelig føles ut som at mamma var den teiteste i hele verden. Men etter hvert som man ble eldre så er det nok mange som må innrømme at det hun sa ikke var så dumt likevel.

Med inspirasjon fra nettstedet WomensHealth.com lister vi opp 7 punkter som mamma sa, og som faktisk var riktig.

LES OGSÅ: 8 tegn på at din mor er din beste venn

1) Husk å gå på do før vi går ut av huset!

Alltid var det et evig mas om å gå på do før man skulle noe sted. De senere årene har vi jo skjønt at dette slettes ikke er så dumt. Det er kjedelig å sitte i bilen, stå fast i kollektivtrafikken eller befinne seg på andre steder hvor det ikke er toaletter i umiddelbar nærhet. Så nå går vi heller en gang for mye enn en gang for lite!

2) Ikke vær for lenge oppe!

Bestemte leggetider og diskusjoner om når man «burde» legge seg kunne gjøre både små og store irriterte. Vi fikk beskjed om at nok søvn var viktig for både kropp og sinn. Som voksen erfarer man fort at dette stemmer!

3) Ta med jakke!

Greit, vi innrømmer det - å droppe jakka kunne virke som en kul greie da man var yngre, men det var ikke akkurat veldig behagelig å gå rundt som en skjelvende frysepinne. Og selv om det er sommer og varmt når man går ut, så kan det bli kjøligere på kvelden. Det kan også bli kaldt hvis man havner rett under air condition-anlegget på en restaurant, så nå er jakka alltid med!

4) Livet er ikke alltid rettferdig

Hvem har vel ikke hatt den følelsen?

5) Nei, livet ditt går ikke under

Det var kjipt å ikke få den Miss Sixty-buksa som «alle» andre hadde og ja, man blir skuffa hvis man ikke får den jobben man hadde så lyst på. Men livet går videre og man forstår at det finnes både andre bukser og jobbtilbud her i verden!

6) Husk å si takk!

Å sende takkekort eller å ringe besteforeldrene for å takke for julegaver kunne virke som verdens kjedeligste ting å gjøre. I dag vet vi at ordet «takk» alltid er godt å høre fra andre.

LES OGSÅ: Dette ordet kan redde parforholdet

7) Du kommer til å forstå når du blir eldre

Dette punktet trenger ingen nærmere forklaring.