(SIDE2): Seksbarnsmor og skuespiller Angelina Jolie (41) snakket om morsrollen i radioprogrammet «Womans Hour» på BBC, fredag.

Der fortalte hun at ingen av barna har ytret noe ønske om å bli skuespillere, som sine verdenskjente foreldre.

Flerspråklig familie

«Alle barna lærer seg forskjellige språk» røpet hun derimot, ifølge Today Parents.

«Jeg spurte dem hvilke språk de ville lære seg og Shi (Shiloh, 10 år) lærer Khmai, som er et kambodsjans språk, Pax (12 år) fokuserer på vietnamesisk, Mad (Maddox, 14 år) har begynt med russisk og tysk, Z (Zahara, 11 år) snakker fransk, Vivienne (7 år) har sagt hun vil lære arabisk og Knox (7 år) lærer seg tegnspråk.»

Og om at ingen av dem er særlig interessert i en skuespillerkarriere hadde Jolie dette å si:

«Ingen av dem vil bli skuespillere, men de er veldig interessert i å bli musikere. Jeg tror de liker filmprosessen best fra utsiden»

- Jeg hadde egentlig ikke noe valg

Jolie fikk også snakket om jobben som spesialutsending for FN, som involverer besøk i ulike flyktningleire rundt om i verden. Hun snakket også om morens kamp mot eggstokkreft og eget valg om å fjerne begge brystene.

For fem år siden ble Jolie informert om at hun var bærer av et kreftgen og hadde 87 prosent sjanse for å utvikle brystkreft. Hun hadde også risiko for å utvikle eggstokkreft, som moren Marcheline Bertrand, døde av, kun 57 år gammel.

«Når du går gjennom noe og du lærer om deg selv og kroppen din på den måten jeg gjorde, så føler jeg egentlig ikke at jeg hadde noe valg. Jeg skulle ønske moren min også hadde hatt muligheten for operasjon. det kunne gitt henne flere år sammen med familien.»