Gå til sidens hovedinnhold

4 tegn på at dere er perfekte sammen

Hvor godt passer dere sammen?

(SIDE2): Finnes det perfekte par – utenom på det hvite lerretet? Er det noen par som passer bedre sammen enn andre?

Ifølge samlivsekspert Talia Goldstein, så er det fire tegn som tyder på at man har en bedre klaff enn andre. Og kan man huke av for alle fire, ja da er det et godt og sterkt forhold, mener Goldstein.

Så vi gjengir de fire punktene, inspirert av Independent.

1. På tur

Dette er en av de enkleste måtene å se om man utgjør en god match.

- Par som er villige og ønsker å dra på tur på samme måte er en god tind. Det indikerer hva slags livsstil man har, og store forskjeller her kan bety at det blir problematisk senere.

Altså, for å si det motsatt: Dersom den ene ønsker å reise på første klasse med fly, mens den andre helst vil ta toget og en sekk på ryggen, så er det ingen særlig god match.

For hva med senere, når dere skal kjøpe hus eller leilighet, stor familiebil eller sports-varianten? Steinerskole eller privatskole for barna?

- Dersom du har en veldig smal måte å tenke hvordan du liker å reise på, så har du trolig den samme måten å tenke på også når det gjelder andre områder av livet.

LES også: Dette klager kvinner mest på med kjæresten sin

2. Felles interesser, sammen

Det kan virke som en selvfølge, men det er altså en god pekepinn ifølge Goldstein. Og det holder ikke at man liker den samme typen kunst, musikk eller hobby – man må også like å la seg underholde av det eller gjøre det sammen.

- Det bør være minst to eller tre ting dere liker å gjøre sammen. Det handler om å tilbringe tid sammen.

LES definitiv denne: 10 ting alle par må vite FØR de gifter seg

3. Balanse

Den ene er «den skinnende stjernen», den andre «klippen».

- Jeg har oppdaget at flesteparten av de som har en suksesshistorie når det gjelder forhold, er delt i disse to kategoriene. Den ene er gjerne ekstrovert og glad i være sosial, mens den andre er den stabile og støttende.

Personer med forskjellige personligheter komplimenterer hverandre oftere, mens de med lik har en større tendens til ikke fungere. Og balanse er en god ting for et fungerende forhold, sier Goldstein.

LES mer: 8 tegn på at han ikke er typen til å være utro

4. Får deg til å føle deg bra

Selv om vi kanskje vet at det å føle seg bra er viktig, så er det mange som ender i forhold der de føler seg elendige. Er du i et forhold som får deg til å føle deg som et bra menneske, så er du inne på noe.

- Et forhold der du føler deg som den beste versjonen av deg selv, det er en måte å vite at du er i et bra forhold der dere passer godt sammen.

Og å være deg selv, betyr at du ikke trenger eller føler at du trenger å endre på deg eller oppføre deg på bestemte måter.

LES også: 5 ting kvinner ikke vet om menn og sex

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken