Gå til sidens hovedinnhold

Dette betyr det å ha blått som favorittfarge

Den kjølige blå fargen er et kjennetegn for mennesker med dype følelser og sterke historier.

En av de sjeldneste fargene i levende organismer, altså planter og dyr, er en farge som likevel er svært vanlig på grunn av at hav og vann ser blått ut.

Hvis din favorittfarge er blå så er du til å stole på og stoler mye på andre. Du liker å tenke deg om før du svarer, og gjør ting i ditt eget tempo.

Som person er du opptatt av indre harmoni, du er tålmodig og har stor empati.

Folk som har blått som sin favorittfarge lever livet etter et bestemt regelsett, på både godt og vondt.

Mennesker med denne fargen som sin favorittfarge er også de som sjeldnest er utro, både mot sine idealer og partnere. I tillegg er de som har dette som sin favorittfarge sannsynligvis en person som liker å være med få av sine beste venner istedenfor en stor forsamling.

En person med blå som favorittfarge lyver sjeldent, men kan være følsom ovenfor omgivelsene på en noe innesluttet måte som for enkelte kan oppfattes som å være distansert.

Bruker du blått blir du sett på en person man kan stole på, og en som har pondus i avgjørelser og meninger. Blått blir også ofte oppfattet som en kjølig farge.

Ord som brukes for å beskrive deg er sentimental, flink til å få gjennom egen mening, skarp, solid, sterk og glad i regler.

Sjekk alle fargene her

Kommentarer til denne saken