Sex kommer i alle slags former og stillinger, men de fleste ikke vet er at det finnes en milliard begreper som man kanskje ikke har helt kjennskap til.

Derfor har vi samlet fem begreper på sexstillinger utenom det vanlige som kommer til å gi deg litt mer kunnskap.

Les også: Underlivet: - Kvinner, vær mer egoistiske i senga

1. Rusty Trombone


Stillingen høres ikke så uskyldig ut som du tror. Den går ut på å utføre anilingus mens vedkommende holder hendene sine på mannens penis, og onanerer ham, som om vedkommende spiller på en trombone.

Historien om den rustne trombonen i popkultur har alltid vært kontroversiell. I følge Cosmopolitan fikk en radiostasjon en heftig bot etter begrepet ble diskutert i detaljer under en radiosending. Filmer som Bad Grandpa og The 40-Year-Old Virgin har også nevnt begrepet.

🤷

2. Pegging


Pegging er når en kvinner utfører analsex med en mann med litt hjelp fra en strap-on. En kvinne kan også 'pegge' en annen kvinne.

I sesong to av komiseren Broad City, får karakteren Abbi sjansen til å ligge sammen med hennes kjekke nabo, Jeremy. Mens de kysser, legger Jeremy frem et lite forespørsel om å bli pegget av Abbi. Hva som kommer etter det spørsmålet er regnet som et av de morsomste scenene i serien.

Les også: Ti bisarre sexfakta

3. Pearl Necklace


Dette er ikke perlekjedet som du vil få fra hvem som helst. Stillingen går ut på at mannen ejakulerer på sin partners hals, nakke eller bryst. Sæden vil da ligne på individuelle perler som glinser. Litt av et perlekjede, si.

Samantha i Sex og singelliv tar nok engang krediteringen for å skoleringen om det kjente perlekjedet. I en episode gir en av elskerne til Samantha henne en perletruse. Han forklarer til Samantha at han gjerne vil gi henne et perlekjede som matcher undertøyet. En nervøs Charlotte prater om hvordan hennes far gav henne et perlekjede på 16-årsdagen hennes. Du kan bare se for deg hvordan den samtalen gikk.

4. Teabagging


Dette begrepet har ingenting med å drikke yndlingsteen din å gjøre. Teabagging er en betegnelse der en mann plasserer ballene sine i munnen, ansiktet eller pannen til sin utvalgte partner. Se for deg at du dypper teen din i favorittkoppen din, og der har du det visuelle på plass.

Samantha fra Sex og singelliv blåste liv i betegnelsen i sesong 6, episode ni av HBO-serien. Mens venninnegjengen er ute på brunsj, forteller Charlotte at hun er lei av Harry legger fra seg teposer rundt omkring. Samantha misforstår situasjonen og tror at Charlotte er ute etter et sexråd. For å sitere Miranda: - Hvorfor kaller de det 'teabagging?' Å, på grunn av dyppingen.

Les også: 6 grunner til at folk faker orgasme

5. Golden Shower


'Golden Shower' er definitivt ikke dusjer som er i gull. Denne betegnelsen, som også kalles for 'water sport', er en sexakt som involverer urin. Dette er vil da si å bli urinert på, eller urinere på din partner eller foran partner din. Det er ingen reglementer bortsett fra at urin er involvert. Spenstig, ikke sant?

Ti dager før Donald Trump ble innsatt som president, slapp Buzzfeed en artikkel om den kommende presidenten der det blant annet ble nevnt at Donald hyret inn flere prostituerte til å utføre 'golden shower' foran han på et hotell.

Donald Trump benektet anklagelsen.