Gå til sidens hovedinnhold

Her blir kjæresten til Marius tatt inn i den kongelige varmen

Første gang Marius og kjæresten viser sin kjærlighet i offentligheten.

I midten av juli omtalte Nettavisen nyheten om at Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette-Marit og medlem av kongefamilien, hadde funnet tonen med 20-åringen Linn Helena Nilsen fra Drammen.

Det unge paret var blant annet blitt observert hånd i hånd midt i Oslo sentrum, og har ikke lagt skjul på sin beundring for hverandre i sosiale medier.

(artikkelen fortsetter under)

Under Oslo Horse Show lørdag viste de sin kjærlighet for første gang i offentligheten. Bildene er distribuert av bildebyrået NTB Scanpix, og viser øyeblikk hvor det unge paret tydelig ler og koser seg.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon var også til stede. I tillegg var Marius' halvbror prins Sverre Magnus.

Første gang i offentligheten

- Det er veldig hyggelige bilder fra dagens Oslo Horse Show i Telenor Arena, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til Nettavisen.

Les også: «Lille Marius» har funnet tonen med millionæren Linn Helena Nilsen

- Det er tydelig at kronprinsparet velger å gjøre som kongeparet gjorde da Märtha og Haakon var i tenårene og nyforelseket. De inviterer kjæresten inn i varmen, sier kongehuseksperten og -bloggeren.

Paret har tidligere vist seg sammen på bilder i sosiale medier, men dette er første gangen de opptrer sammen på offentlig arrangement med presse til stede.

På sin åpne Instagram-profil, hvor Borg Høiby i sommer hadde over 32.500 følgere, erklært han sin beundring for Drammens-jenten. 17. juni la han ut et bilde av seg selv, hvor Nilsen roser ham og skriver:

«feeling lucky», etterfulgt av et smilefjes. Borg Høiby svarer slik:

«Im lucky too have you», etterfulgt at et hjerte og Nilsens navn.

KOMMENTAR: Marius og Nilsen kan ikke legge ut bilder av seg selv og kommentere kjæresteforholdet overfor 35.000 følgere, og samtidig påberope seg privatlivets fred.

Kongeekspert: - Hyggelig

Anledningen for at kongefamilien og Nilsen var på Oslo Horse Show var at prinsesse Märtha Louise gjorde comeback på hesteryggen.

- Det er spesielt hyggelig å se at eldstebarnet på Skaugum, Marius Borg Høiby, har med seg kjæresten. De to har vært observert sammen med kronprinsparet før, både på Slottet og i hennes hjemby Drammen, men dette er første gang de viser seg sammen offentlig et sted hvor også pressen er til stede, sier Totland.

Nettavisen har forsøkt å kontakte Nilsen, men hun har ikke besvart våre henvendelser. Kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, ønsker ikke å kommentere saken.

Millionær-kjæreste

Nilsen kommer fra en velrennomert og styrtrik familie i Drammen. Ligningstallene for 2015 viser at 20-åringen hadde en formue på 5,6 millioner kroner, mens inntekten var på like over 59.000 kroner.

Hun har også et enkeltmannsforetak, hvor det i offentlige registre kommer frem at hun driver med modellvirksomhet. På sin egen Facebook-profil kommer det frem at hun jobber ved en skole.

Tidligere har det vært spekulert i at Marius og kjæresten skal flytte til USA.

- På nyåret skal Marius og kjæresten dra sammen til USA for å studere ved et universitet i California, sier han til Nettavisen.

Les også: Marius Borg Høiby lukket Instagram-profilen sin

I disse dager traver 350 hester i og rundt Telenor Arena under Oslo Horse Show. Lørdag var det klart for comeback-klassen der ryttere som deltok i det første Oslo Horse Show stilte til start.

På en av hesteryggene i denne klassen satt prinsesse Märtha Louise, og det var tydelig at rytteren var fornøyd med både egen og hestens innsats, skriver NTB.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken