Gå til sidens hovedinnhold

Vinn gratis ferietur

Har du lyst til å ta med deg fire andre på en tur på fjellet? Sjekk vår «I et speil i en gåte»-konkurranse her.

(Side2:) I anledning filmen «I et speil i en gåte» arrangerer Side2 en konkurranse i samarbeid med Nordisk Film og Beitostølen Resort. Er du den heldige vinneren kan du faktisk vinne en weekendtur for inntil 5 personer med gratis opphold på hytte/leilighet med selvhushold. Brukes den på vintertid får de i tillegg gratis heiskort i bakken. Brukes den på sommer/vår får de i tillegg to turer gratis med bob- eller bilbane.

Les vår anmeldelse av filmen her: Sympatisk om det å dø

Konkurransen
For å vinne premien må du sende oss en e-post til paal.nisja@nettavisen.no med svar på følgende spørsmål:

1. Marie Haagenrud, som spiller Cecilie, er aktiv i hvilket teatermiljø?
2. I hvilken film fikk Liv Ullmann sitt internasjonale gjennombrudd?
3. Fra hvor er tittelen på boken som Jostein Gaarder skrev hentet?
4. Hvor høyt ligger Beitostølen over havet?

Frist for innsendelse av svar er 1.november. Skriv «Beitostølen» i emnet på e-posten.

Om filmen
Det nærmer seg jul, men Cecilie på 13 år er alvorlig syk og tilbringer mesteparten av tiden på rommet sitt. Hun dagdrømmer om Sebastian, en spansk gutt hun forelsket seg i da hun var på ferie med familien sist sommer. Det var Cecilies første forelskelse, og hennes aller første kyss. Sebastian lovet å skrive til henne, men hun har fremdeles ikke hørt noe fra han.

En natt dukker en merkelig fyr opp på Cecilies rom: han heter Ariel og påstår at han er en engel. Han legger ut om livet og evigheten og Guds såpebobler, før han plutselig forsvinner igjen. Men han kommer tilbake, og til slutt gjør Cecilie og Ariel en avtale: hvis Cecilie forteller engelen om hvordan det er å være menneske, så skal Ariel fortelle henne om himmelens mysterier. Så mens alle andre i huset sover, lever Ariel og Cecilie sitt eget hemmelige liv.

Men vil Cecilie fortelle en engel om sitt første kyss? Og vil engelen virkelig røpe alle himmelens hemmeligheter for et lite menneske?

Om Beitostølen
Den intime atmosfæren på Beitostølen og nærheten mellom heisanlegg, løypenett og bosteder gjør Beitostølen til et favorittsted for familier. Her finnes både 2 store alpinanlegg, 6-seters ekspressheis, kjelkeaking, kuleløype, muligheter for offpiste og over 320 km med langrennsløyper av alle slag.

Beitostølen sommerpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien. Her finner du Beitostølen Bilbane - den eneste i sitt slag i Norge. Og til sommeren åpner sommerkjelkeanlegget Beitostølen Bobbane - også den eneste av denne type plassert i et skianlegg sommerstid!

Les mer om Beitostølen Resort her

Kommentarer til denne saken