Gå til sidens hovedinnhold

«Lille Marius» har funnet tonen med millionæren Linn Helena Nilsen

- Jeg er heldig som har deg, skriver Marius Borg Høiby i sosiale medier. Nå ferierer de sammen i USA.

Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette-Marit og medlem av kongefamilien, har i løpet av de siste månedene funnet tonen med 20-åringen Linn Helena Nilsen fra Drammen.

Det unge paret er blitt observert hånd i hånd midt i Oslo sentrum, og har ikke lagt skjul på sin beundring for hverandre i sosiale medier.

Her kan du tipse Nettavisens journalist på mail, eller ring 02060. Vi kan legge til rette for kryptert kommunikasjon dersom ønskelig.

- Heldig som har deg

På sin åpne Instagram-profil, hvor Borg Høiby har over 32.500 følgere, har han også erklært sin beundring for Drammens-jenten. 17. juni la han ut et bilde av seg selv, hvor Nilsen roser ham og skriver:

«feeling lucky», etterfulgt av et smilefjes. Borg Høiby svarer slik:

«Im lucky too have you», etterfulgt at et hjerte og Nilsens navn.

Nettavisen har vært i kontakt med Drammens-jenten, som ikke ønsker å kommentere saken. Hun forteller også at hun ikke ønsker offentlighet rundt sitt privatliv.

Men på sin egen åpne Instragram-profil har hun lagt ut et bilde av seg selv i en bil sammen med Borg Høiby. Bildet er lagt ut for fem dager siden.

- Fint par

På bildet smiler hun tydelig fornøyd, og skriver:

«Vi bare blir her for alltid», etterfulgt av et bilde av et amerikansk flagg og et palmetre.

På bildet er det flere som kommenterer at Borg Høiby og Nilsen er et «fint par» og at de er «pene mennesker».

Som medlem av kongefamilien er Borg Høiby med på noen av de offisielle tilstelningene til kongehuset. Sist han deltok på en offisiell markering var i Trondheim 23. juni, da kongeparet markerte 25-årsjubileum for signingen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Har millionformue

Etter gudstjenesten i Nidarosdomen var Borg Høiby med på å motta hyllest fra folket like før hagefesten i Stiftgårdsparken.

Borg Høiby har lenge vært en ettertraktet ung mann, noe internasjonal presse har omtalt. For fire dager siden publiserte også det tyske magasinet Bunte en artikkel hvor de spekulerte i om medlemmet av den norske kongefamilien fortsatt var singel, eller om han hadde fått sin første kjæreste.

Nilsen kommer fra en velrennomert og styrtrik familie i Drammen. Ligningstallene for 2014 viser at 20-åringen hadde en formue på over fem millioner kroner, mens inntekten var på like over 80.000 kroner.

Hun har også et enkeltmannsforetak, hvor det i offentlige registre kommer frem at hun driver med modellvirksomhet. På sin egen Facebook-profil kommer det frem at hun jobber ved en skole.

Les også Erik Stephansen: Nye tider for Marius og kongefamilien

Det har ikke lykkes for Nettavisen å få en kommentar fra Borg Høiby.

- Vi merker oss at Nettavisen ikke tar hensyn til en sterk anmodning fra ikke-offentlige personer om ikke å publisere saken, skriver kommunikassjonsdirektør ved Slottet Sven Gjeruldsen, i en SMS til Nettavisen.

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland mener Borg Høiby må regne med offentlighet rundt sitt privatliv.

- Marius er i dag 19 år, og har vel som gutter flest sine venninner og ungdomsforelskelser.

- Som barn av sin tid er Marius flittig bruker av sosiale medier. Mange av bildene av ham som i dag florerer på utenlandske nettsteder, forstår jeg er hentet fra sosiale medier, der han selv har lagt dem ut. Som medlem av kongefamilien, med et ansikt folk flest umiddelbart kjenner igjen, er nok dette noe han må regne med, enten han liker det eller ikke.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant