Gå til sidens hovedinnhold

Märtha og Ari sammen igjen etter bruddet

Heiet på barna da de deltok på voltigeoppvisning under Oslo Horse Show.

I begynnelsen av august ble det offentlig kjent at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles.

Sammen har de barna Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn og Emma Tallulah Behn. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler, skreve slottet i en pressemelding.

Søndag var familien gjenforent igjen, under Oslo Horse Show i Telenor Arena da alle barna deltok i voltigeoppvisning.

Les også: «Lille Marius» har funnet tonen har funnet tonen med millionæren Linn Helena Nilsen

- Forblir sammen i foreldreskapet

- Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, uttalte Prinsesse Märtha Louise i en pressemelding da skillsmissen ble kjent.

- Det er usigelig trist for oss begge å oppdage at veien videre ikke går sammen på den måten den pleide. Vi har som så mange andre vokst fra hverandre - til steder vi ikke lenger møtes som vi gjorde før.

KOMMENTAR: Nye tider for Marius og kongefamilien

Men bildene viser at det forsatt er stunder hvor det kan gå på skinner. Under Oslo Horse Show søndag heiet foreldreparet frem alla barna under voltigeoppvisningen i Telenor Arena.

- Jeg synes det er flott å se Märtha Louise og Ari sammen på tribunen på denne måten - til tross for at de nå lever fra hverandre og har tatt ut separasjon. Foranledningen er at deres felles barn deltar i oppvisningen på Oslo Horse Shows siste dag - og det gleder selvsagt de tre døtrene å se mamma og pappa sammen slik, sier TV 2s kongehusekspert og kongeblogger Kjell Arne Totland til Nettavisen,

- Da de to i sin tid kunngjorde den forestående skilsmissen , understreket de jo at det var slutt på ekteskapet, men ikke på vennskapet og foreldreskapet. Og det gjør inntrykk at de nå begge viser dette så tydelig. Det gleder nok også kongeparet å se at deres datter og svigersønn oppfører seg på denne måten for barnas skyld.

Lørdag var det et annet høydepunkt for kongefamilien under Oslo Horse Show. Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette-Marit, viste for første gang frem sin kjæreste Linn Helena Nilsen i offentligheten med en samlet presse til stede.

(artikkelen fortsetter under)

Bildeserie

Bildeserie

- Marius og kjæresten flytter til USA

Verken Nilsen eller Slottet ønsket å kommentere de ferske bildene av paret, men det var tydelig at kjærligheten blomstrer hos det unge paret.

Tidligere har det vært spekulert i at Marius og kjæresten skal flytte til USA.

- På nyåret skal Marius og kjæresten dra sammen til USA for å studere ved et universitet i California, sier Totland til Nettavisen.

Lørdag gjorde også prinsesse Märtha Louise comeback på hesteryggen. Da var det klart for comeback-klassen der ryttere som deltok i det første Oslo Horse Show stilte til start.

På en av hesteryggene i denne klassen satt prinsesse Märtha Louise, og det var tydelig at rytteren var fornøyd med både egen og hestens innsats, meldte NTB.

Les også: Marius Borg Høiby lukket Instagram-profilen sin

På tribunen satt prinsesse Ingrid Alexandra og heiet på tante Märtha Louise med en medbragt plakat.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken