Gå til sidens hovedinnhold

Om ikke dette får deg til å ville gå i jumpsuit

... Så vet ikke vi! Se de stiligste buksedressene her.

(SIDE2): Diane Kruger regnes for å være et moteikon av mange, og er alltid ulastelig antrukket.

Hun setter sammen de kuleste hverdagsantrekkene den ene dagen, for så å stråle i couture den neste. Og hun balanserer begge stiler med glatthet.

«Det er offisielt: Diane Kruger trår aldri feil», skriver Fab Sugar om stjernens antrekk.

Moderne og retro
Det var under åpningen av en boutique i Paris at Kruger stilte i denne marineblå buksedressen fra Jason Wu - som er en av hennes favoritt designere.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Til jumpsuiten hadde hun sorte stroppesandaler fra Guiseppe Zanotti og en sort clutch med krystaller fra Jason Wu. Håret hadde hun stylet i en retro 40-talls look, og stilen var komplett med røde lepper.

Den tyske skuespilleren stilte med andre ord i noe annet enn den «vanlige» festkjolen, noe som kan være forfriskende å se på den røde løperen. Ønsker du et alternativ til kjolen denne sesongen er plagget den perfekte erstatning. Velg en modell i delikate stoffer og vakre farger kombinert med høye hæler til fest,

Greit nok, Kruger er en stilproff, men dette er en stil som kan passe til de fleste.

Passer alle
Takket være den firgurnære fasongen - som samtidig ikke er for ettersittende, og den definerte midjen som ytterligere fremheves av et belte, er denne silhuetten designet for å flattere kvinnekroppen.

En buksedress er både praktisk og pent. Siden du kun trenger et eneste plagg er det eneste du trenger for å sette prikken over i`en er et par stilige hæler og matte, røde leper.

Alle kan finne en som passer til sin kropp. Her er noen tips:

- Se etter en buksedress i ett lett, flommende stoff, som flatterer figuren din.
- Buksedressen har ofte en løs fasong. Fremhev ditt slankeste punkt med et belte, eller gå med skyhøye hæler for en lang silhuett.
- Om du ønsker å forlenge silhuetten din er det beste å gå for en helfarget variant, for eksempel i sort eller marineblå.
- Buksedressen er et statement i seg selv, så det er ingen grunn til å pøse på med et lass store smykker eller for mye sminke. Litt holder plenty.

Se 10 stilige buksedresser her:

5372

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre