Gå til sidens hovedinnhold

Sniktitt på høstmoten

Skaff deg høstens hotteste plagg som du kan bruke allerede nå!

(BIIPMAG): Trist, men sant: Sommeren går så altfor fort og snart er det tid for å ta fatt på høsten igjen.

Vi gir deg derfor noen tips til hvordan du kan freshe opp høstgarderoben :

Nagler
Vi går en rocka høst i møte med nagledetaljer på alt fra topper og skjørt til sko og vesker. Men er du ikke en rocka person så trenger du ikke å ta stilen helt ut. Sats heller på tilbehør som armbånd og belter om du er redd for at det skal bli for mye.

Kombinér gjerne nagler med skinn, som er en av de andre trendene denne høsten. Svart skinn og nagler passer perfekt sammen for å få et rocka uttrykk.

Hvilke plagg liker du best? Kommentér nederst!

Assymetriske kjoler
I sommer har det vært populært med assymetriske kjoler der du viser frem den ene skulderen din. Til høsten fortsetter denne trenden så skaff deg gjerne en kjole i høstriktige farger.

I tillegg er også jumpsuiten fortsatt populær.

Store skuldre
Skulderputene er tilbake neste sesong! Så hvis du vil være med på denne høst- og vintertrenden så bør du begynne å se igjennom mammas garderobe for å finne noen glemte perler fra 80-tallet. Den perfekte inspirasjonen for denne stilen er den suksessfulle TV-serien «Dynastiet».

Du kan også gjøre antrekkene dine moteriktige på egenhånd ved å legge skulderputer i jakken eller genseren.

Volum
Ellers består høstmoten av plagg med mye volum. Du kan for eksempel gå høsten og vinteren i møte i en voluminøs jakke med masse struktur eller et par løse og vide bukser med smalt belte.

I tillegg kommer dyremønster også til å være populært denne høsten og på beina er en av de største trendene lårhøye støvletter.

Når det gjelder farger så kan du gå for nøytrale farger som svart, hvitt og grått eller knallrosa og lyse pudderfarger.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?