Gå til sidens hovedinnhold

Divadans og Halle Berrys eks

Dobbel juledose fra Beyonce.

(SIDE2): Slik definerer Beyonce ordet «diva» i sin nye musikkvideo:

1. En vellykket og glamorøs kvinnelig utøvende kunstner eller personlighet (en motediva).

2. Spesielt: En kvinnelig sanger som har oppnådd popularitet (popdiva).

Aggressiv dans
Texas-jentas' sexy halvdel Sasha Fierce spenner på seg tøffe outfits og en usjenert attityde i klippet til «Diva», singelen som følger opp «Single Ladies (Put A Ring On It)». Stjernens alter ego har igjen aggressiv dans i fokus, denne gangen i et forlatt varehus. Her har 27-åringen flere skift og accessories, blant annet gullhansken fra forrige video og en vifte laget av hundredollarsedler. Videoen avslutter med en eksplosjon og begynnelsen på sangen «Video Phone», en låt hvor frøken Fierce alias Knowles oppfordrer til innspilling av en hjemmelaget sextape, skriver 730.no. «You want me naked? If you likin' this position you can tape it.»

SE VIDEOEN TIL «DIVA».

Musikkvideoen er regissert av Melina Matsoukas, som nå har jobbet med Beyonce seks ganger. Mens Sasha er en «Diva», har Beyonce også premiere på videoen til «sin egen» nye singel, som er den mer snille «Halo». Klippet er laget av samme regissør, men har blitt enklere, mindre jålete og mer romantisk. Den tidligere Destiny's Child-sjefen er her en ballettdanser som duller og drømmer seg bort med mannen sin, spilt av skuespilleren Michael Ealy. 35-åringen har vært med i filmer som «Barbershop» og «2 Fast 2 Furious», men er fortsatt best kjent som Halle Berrys eks. I februar dukker han opp på kino i Norge sammen med Will Smith i «Seven Pounds».

SE VIDEOEN TIL «HALO».

«Halo» har Beyonce laget sammen med Evan «Kidd» Bogart, sønnen til Neil Bogart, grunnleggeren av det kjente musikkselskapet Casablanca, hjemmet til blant andre Kiss og Donna Summer, samt Ryan Tedder fra Timbalands gruppe OneRepublic. Timbaland gjorde flere låter med Beyonce for hennes nye plate «I Am... Sasha Fierce«, men ingen av dem ble benyttet. Han fikk dog med musikk på Pussycat Dolls' «Doll Domination», blant annet Nicole Scherzinger-sangen som pussig nok også heter «Halo».

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?